На Дніпропетровщині з’явилася нова новорічно-різдвяна марка

Символічна, з ліричними образами та зворушливим сюжетом. На Дніпропетровщині презентували нову новорічно-різдвяну марку.

Вона вже одинадцята, випущена під час повномасштабної війни. Спецпогашення пройшло в різних куточках країни. Зокрема, на Головпоштамті у Дніпрі.

“Назва марки – “Переможного Нового року”. Це те, що мріє кожен українець. Повномасштабна війна розлучила мільйони доль, сімей, рідних людей. Але вона не зможе зруйнувати наші традиції, віру в чудеса та перемогу”, – зазначив перший заступник голови Дніпропетровської ОВ Володимир Орлов. Сюжет марки – ліричний.

Зображено дівчину та український військовий. Вона зустрічає Новий рік на самоті. Він на полі бою, захищаючи рідну землю. Щаслива розв’язка цієї історії – на конверті.

Пара, нарешті, разом. Автор малюнка – школярка з Миколаєва Валерія Михайлова. За її роботу проголосувало найбільше людей.

До остаточного ескізу додали лише кілька символічних елементів. Поле бою “укрили снігом”, а на вікні з’явилися свічки.

“Це 11 марка, випущена Укрпоштою з початку війни.

Наступні плануємо вводити до обігу вже наступного року. Які саме поки що секрет”, – розповів директор Дніпропетровської дирекції АТ «Укрпошта» Антон Ізотов. Марку сьогодні можна придбати у відділеннях Укрпошти чи онлайн. Її наклад 720 тисяч штук. Окрім марки випустили конверт та листівку.

Margaret

Recent Posts

«Аульський водовід» почав відключати боржників Кам’янського від водопостачання

Заборону на нарахування та стягнення пені, штрафів та призупинення надання комунальних послуг боржникам, скасували у…

35 хв. ago

У Кам’янському пройшли чергові ігри “Пліч-о-пліч”

На спортивних змаганнях побував мер Андрій Білоусов. "Триває районний етап спортивного проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні…

18 години ago

У Кам’янському торгували контрафактом

Незаконний обіг підакцизної продукції припинили поліцейські Кам’янського. Правоохоронці задокументували 13 фактів порушення правил торгівлі, серед…

19 години ago

На пожежі під Дніпром постраждали люди

Вночі 4 травня російські окупаційні війська атакували Павлоград. Отримали поранення: жінка, 1967 року народження, та…

20 години ago

Кам’янська «Бджола» об’єднує людей навколо української культури

3 травня Центр молодіжних ініціатив спільно з ГО «Бджола» за підтримки міського голови Андрія Білоусова…

20 години ago

Під Дніпром затримали наркоторгівця

Криворізькі поліцейські затримали підозрюваного у розповсюдженні наркотичних речовин. У 38-річного чоловіка поліцейські вилучили майже 60…

21 годину ago