Інгредієнти
Курка 1 кг, вершкове масло 1 кг, часник 4 зуб., сіль за смаком, цукор за смаком, горіхи 80 г, зелень 1 пуч., гірчиця 3 ч. л., цибуля 1 шт.
Приготування
Краще готувати страву не з філе, а цілої курки, щоб рулет вийшов соковитішим. Тому для початку потрібно обробити курку, відокремивши кістки та м’якоть. Жир та шкіру не зрізаємо, залишаємо на м’ясі.
Солимо шматочки, розкладаємо на них тонкі часточки часнику і злегка посипаємо цукром. Накриваємо м’ясо харчовою плівкою та акуратно відбиваємо молотком. А потім намазуємо шматочки гірчицею.
У склянку блендера чистимо кілька зубчиків часнику, цибулину та додаємо подрібнену зелень. А також потрібно обов’язково додати м’яке вершкове масло та горіхи. І все добре пюруємо.
Фольгу змащуємо вершковим маслом. Викладаємо наші курячі шматочки, зверх пасту з блендера і щільно загортаємо фольгу.
Готувати можна як на водяній бані, так і в пароварці. Однак і духовка, звісно, теж підійде. Просто на пару м’ясо вийде ніжнішим. Готуватись рулет повинен приблизно 20-25 хвилин.
Куряче м’ясо з вершковим маслом, часником та зеленню – це просто неймовірний смак та аромат. Всім смачного!
Неподалік Дніпрі був знайдений унікальний археологічний артефакт – антропоморфна кам’яна стела доби енеоліту–бронзи, якій щонайменше…
Скандальна українська блогерка Юлія Верба, вона ж Юлія Вербинець, розлютила зневажливим ставленням до прапора України. Так, довкола…
Іноді живеш, користуєшся звичними речами, і навіть не підозрюєш, який багатогранний потенціал у них прихований. Як виявилося, ці рушнички з паперу,…
Поліцейські поінформували родини захисників про хід розшукових заходів, відповіли на запитання та надали юридичні консультації.…
Хоча це не є науковим методом, такі поради можуть стати цікавою відправною точкою для роздумів.…
Департамент муніципальних послуг та регуляторної політики міської ради інформує про старт конкурсу мікрогрантів для мікро- та…