Інгредієнти
Курка 1 кг, вершкове масло 1 кг, часник 4 зуб., сіль за смаком, цукор за смаком, горіхи 80 г, зелень 1 пуч., гірчиця 3 ч. л., цибуля 1 шт.
Приготування
Краще готувати страву не з філе, а цілої курки, щоб рулет вийшов соковитішим. Тому для початку потрібно обробити курку, відокремивши кістки та м’якоть. Жир та шкіру не зрізаємо, залишаємо на м’ясі.
Солимо шматочки, розкладаємо на них тонкі часточки часнику і злегка посипаємо цукром. Накриваємо м’ясо харчовою плівкою та акуратно відбиваємо молотком. А потім намазуємо шматочки гірчицею.
У склянку блендера чистимо кілька зубчиків часнику, цибулину та додаємо подрібнену зелень. А також потрібно обов’язково додати м’яке вершкове масло та горіхи. І все добре пюруємо.
Фольгу змащуємо вершковим маслом. Викладаємо наші курячі шматочки, зверх пасту з блендера і щільно загортаємо фольгу.
Готувати можна як на водяній бані, так і в пароварці. Однак і духовка, звісно, теж підійде. Просто на пару м’ясо вийде ніжнішим. Готуватись рулет повинен приблизно 20-25 хвилин.
Куряче м’ясо з вершковим маслом, часником та зеленню – це просто неймовірний смак та аромат. Всім смачного!
Поліція Дніпра затримала 43-річного чоловіка за нанесення тяжких тілесних ушкоджень цивільній дружині. Під час конфлікту…
Днями, близько 2-ої години ночі, патрульні виявили ДТП на вулиці Великій Діївській. Як з'ясувалося, водійка…
Про це повідомив мер міста андрій Білоусов. "Ранок у Камʼянському розпочався з повітряної тривоги, втім…
Про це повідомив голова ДОР Микола Лукашук. "За уточненою інформацією через вчорашній вечірній удар дроном…
У середу, 15 жовтня, у Дніпрі на перехресті Запорізького шосе та вулиці Панікахи, біля ресторану…
Сьогоднішній день схожий на спокійну річку, яка ближче до ночі впадає в бурхливе море. Перша…