Інгредієнти
Курка 1 кг, вершкове масло 1 кг, часник 4 зуб., сіль за смаком, цукор за смаком, горіхи 80 г, зелень 1 пуч., гірчиця 3 ч. л., цибуля 1 шт.
Приготування
Краще готувати страву не з філе, а цілої курки, щоб рулет вийшов соковитішим. Тому для початку потрібно обробити курку, відокремивши кістки та м’якоть. Жир та шкіру не зрізаємо, залишаємо на м’ясі.
Солимо шматочки, розкладаємо на них тонкі часточки часнику і злегка посипаємо цукром. Накриваємо м’ясо харчовою плівкою та акуратно відбиваємо молотком. А потім намазуємо шматочки гірчицею.
У склянку блендера чистимо кілька зубчиків часнику, цибулину та додаємо подрібнену зелень. А також потрібно обов’язково додати м’яке вершкове масло та горіхи. І все добре пюруємо.
Фольгу змащуємо вершковим маслом. Викладаємо наші курячі шматочки, зверх пасту з блендера і щільно загортаємо фольгу.
Готувати можна як на водяній бані, так і в пароварці. Однак і духовка, звісно, теж підійде. Просто на пару м’ясо вийде ніжнішим. Готуватись рулет повинен приблизно 20-25 хвилин.
Куряче м’ясо з вершковим маслом, часником та зеленню – це просто неймовірний смак та аромат. Всім смачного!
У неділю, 5 травня, у Дніпрі на вулиці Андрія Сахарова сталася ДТП. Там жінка переходила…
Злочин стався 3 травня близько 20:00 у дворі однієї з багатоповерхівок міста. Поліцейські з’ясували, що…
Український гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ презентував відеороботу на пісню "Героям", від прослуховування якої йдуть мурахи по…
З 3 по 5 травня у Сан-Маріно пройшов чемпіонат Європи з козацького двобою. У змаганнях…
Криворізькі правоохоронці розшукують 74-річну Людмилу Ратушняк. 3 травня жінка пішла з дому та до теперішнього…
Про це повідомили у КП "Транспорт". "До уваги кам’янчан! Завтра, 7 травня, з 11.00 до…