У Кам’янському стартував Всеукраїнський турнір з волейболу серед ветеранів та переселенців

Сьогодні у Кам’янському вперше в історії міста стартував Всеукраїнський турнір з волейболу серед ветеранів та переселенців.

Турнір проходить у Палаці тенісу СК «Прометей» за підтримки мера Кам’янського Андрія Білоусова та ГО «Бджола». У ньому беруть участь 10 команд – 3 з Кам’янського, а також наші гості з Києва, Першотравенська, Павлограда, Дніпра, Краматорська та Запоріжжя. У кожній команді – по 6 гравців, 4 чоловіки та 2 жінки. Якщо вік жінок не обмежений, то загальний вік чоловіків у команді не повинен бути меншим, ніж 200 років. Серед учасників – майстри спорту СРСР, чемпіони Радянського Союзу, України та кількох інших країн. Ігри відбудуться сьогодні та завтра, після їх закінчення відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців.


У церемонії відкриття турніру взяли участь почесні гості – керівник Управління молоді та спорту Кам’янської міськради Едуард Коряк та представник ГО «Бджола» Олександр Кірпа.

У своєму виступі Коряк подякував спортсменам за участь та побажав їм перемог, а також передав привіт від мера Білоусова. Кірпа зазначив, що ГО «Бджола» і надалі активно підтримуватиме розвиток спорту в місті, подібні турніри обов’язково мають стати традиційними. Про результати змагань ми повідомимо завтра.

Margaret

Recent Posts

У Дніпрі засудили блогера, який знімав на відео вручення повісток на вулиці

Жовтневий районний суд Дніпра призначив умовний термін українцю, який знімав на телефон роботу працівників ТЦК,…

45 хв. ago

Жителів Дніпропетровщини попереджають про пожежну небезпеку і заморозки

Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології попереджає: 5-6 травня на території області очікується надзвичайна (V класу)…

2 години ago

На Дніпропетровщині чоловік зберігав в гаражі боєприпаси

Кривірізькі поліцейські викрили чоловіка на зберіганні боєприпасів. У гаражі, на території домоволодіння фігуранта, поліцейські вилучили…

3 години ago

У Кам’янському хлопець приніс до школи підвіски з патронів

У Кам'янському дитина зробила підвіски з патронів 12 та 16 калібрів та принесла їх до…

3 години ago

У Дніпрі батько та син продавали зброю та боєприпаси

У Дніпрі затримали батька та сина, які займалися продажем вогнепальної зброї та боєприпасів. Про це…

4 години ago

Над Дніпропетровщиною вночі збили 12 безпілотників

Про це повідомив голова оОВА Сергій Лисак. "Вночі ворог атакував область "шахедами". Бійці ПвК «Схід»…

4 години ago