Учні Кам’янського району отримають планшети для онлайн навчання

Область одержала 1887 сучасних гаджетів. Планшети для онлайн навчання. Їх розподілять між учнями з багатодітних та малозабезпечених сімей. А ще – дітьми захисників та переселенців. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

«Через ситуацію у сфері безпеки школярі області здебільшого навчаються онлайн. Сучасні гаджети забезпечують доступ до освіти. Вони дозволяють учням бути на зв’язку з вчителями та своєчасно виконувати домашнє завдання», – зазначив директор департаменту освіти та науки Дніпропетровської ОВ Олексій Полторацький.

Планшети розподілять серед дітей захисників та переселенців. А також учнів із багатодітних та малозабезпечених сімей. У навчальних закладах Божедарівської громади Кам’янського району налічується 960 вихованців. Гаджети для навчання не у всіх. Такі діти не можуть долучатися до онлайн уроків. Вчителі працюють із ними фактично за індивідуальним графіком.

«Вони прописують таким дітям завдання. Виконавши, учень передає їх у навчальний заклад. Намагаємося, щоб усі могли працювати хай навіть дистанційно, але у колективі. Надані нам планшети допоможуть у цьому», – поділився начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту, культури та туризму Божедарівської громади Руслан Манко.

Отримані гаджети – нові та сучасні. Мають достатню потужність та пам’ять для роботи в Інтернеті, виконання домашнього завдання та створення презентацій. У них встановлені і такі платформи, як Всеукраїнська школа онлайн та Вивчаю – не чекаю. Кожна розрахована на учнів різних класів та допомагає у легкому освоєнні нових знань.

Планшети для школярів надав уряд Республіки Корея у співпраці з Міністерством освіти та науки України.

Олена

Recent Posts

У Кам’янському затримали серійного крадія

У Кам’янському поліцейські затримали 40-річного чоловіка за серію майнових злочинів. Підозрюваний викрав з квартири знайомого…

12 години ago

Для дітей Кам’янського провели майстер-клас з розпису пасхальних пряників для ЗСУ

У Кам’янському 20 дітей, в тому числі ВПО, долучились до майстер-класу з розпису пасхальних пряників…

12 години ago

Два вузи Дніпра потрапили в ТОП-20 рейтингу Scopus

Стали відомі результати щорічного рейтингу українських закладів вищої освіти. Цьогоріч до списку лідерів потрапили університети…

12 години ago

У Кам’янському виготовляють дрони та РЕБ для військових (відео)

Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "В рамках співпраці громадських організацій «Бджола» та «Благодійний…

13 години ago

У Дніпрі в кафе дівчина-підліток влаштувала стрілянину

У Дніпрі за фактом хуліганських дій повідомлено про підозру 14-річній дівчині. За процесуального керівництва ювенальних…

13 години ago

У Кам’янському працює банк одягу для дітей

Про це повідомляє Фонд розвитку Кам'янського. "Запрошуємо батьків з дітьми до нашого банку одягу, адже там…

14 години ago