Додайте трохи пікантної приправи до традиційного складу з фаршу, хліба та яйця, і ви відразу відчуєте різницю. А хрумке панірування допоможе зберегти м’ясо соковитим. До того ж хлібні крихти захистять німецькі котлети від зайвої олії під час смаження. Наріжте салат, додайте гарнір, і готовий обід.
Складові
Свинячий фарш 500 г, Яловичий фарш 500 г, Цибуля 1–2 шт., Часнок 1 зуб., Яйце 2 шт., Батон 50–60 г, Молоко 100 мл, Гірчиця 1,5–2 ч. л., Зелень 2 ст. л., Панірувальні сухарі 100 г, Сіль до смаку, Чорний перець (мелений) до смаку.
Приготування
Дрібно наріжте цибулю і обсмажте на олії до золотистого кольору.
Візьміть 3 скибочки батона, обріжте скоринку і замочіть м’якуш у молоці. Потім відіжміть зайву рідину і додайте хліб у фарш.
Ретельно вимішуйте фарш протягом 10 хвилин. Добре відбийте. Маса повинна бути однорідною і пластичною.
Вмочіть руки у воді і сформуйте котлети. Обваляйте їх у панірувальних сухарях і обсмажте на розігрітій олії. Готуйте приблизно по 5 хвилин з кожного боку.
Остання порція на тарілці. Тепер скликайте всіх до столу. М’ясні котлети навіть охолонути не встигнуть, з такою швидкістю їх уплітатимуть домашніі. Хто б міг подумати, що кілька ложок гірчиці справлять такий ефект!
У суді почався розгляд справи про холоднокровну розправу з відомим на Дніпропетровщині бізнесменом, ексдепутатом та…
На Дніпропетровщині з початку року зафіксували 23 випадки захворювання на кір. Більшість – у Дніпрі.…
6 жовтня о 10:00 відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Кам’янської міської ради. До порядку денного включено 7…
Бригада і техніка працюють на Лівобережжі. Зокрема, нові бетонні доріжки облаштовують на першому мікрорайоні. Подробиці…
З 6 жовтня починається прийом громадських проєктів для участі в Конкурсі «Бюджет участі. МІСТО» 2026…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 26.09.2025 по 03.10.2025 було…