Додайте трохи пікантної приправи до традиційного складу з фаршу, хліба та яйця, і ви відразу відчуєте різницю. А хрумке панірування допоможе зберегти м’ясо соковитим. До того ж хлібні крихти захистять німецькі котлети від зайвої олії під час смаження. Наріжте салат, додайте гарнір, і готовий обід.
Складові
Свинячий фарш 500 г, Яловичий фарш 500 г, Цибуля 1–2 шт., Часнок 1 зуб., Яйце 2 шт., Батон 50–60 г, Молоко 100 мл, Гірчиця 1,5–2 ч. л., Зелень 2 ст. л., Панірувальні сухарі 100 г, Сіль до смаку, Чорний перець (мелений) до смаку.
Приготування
Дрібно наріжте цибулю і обсмажте на олії до золотистого кольору.
Візьміть 3 скибочки батона, обріжте скоринку і замочіть м’якуш у молоці. Потім відіжміть зайву рідину і додайте хліб у фарш.
Ретельно вимішуйте фарш протягом 10 хвилин. Добре відбийте. Маса повинна бути однорідною і пластичною.
Вмочіть руки у воді і сформуйте котлети. Обваляйте їх у панірувальних сухарях і обсмажте на розігрітій олії. Готуйте приблизно по 5 хвилин з кожного боку.
Остання порція на тарілці. Тепер скликайте всіх до столу. М’ясні котлети навіть охолонути не встигнуть, з такою швидкістю їх уплітатимуть домашніі. Хто б міг подумати, що кілька ложок гірчиці справлять такий ефект!
У Кам’янському поліцейські затримали 40-річного чоловіка за серію майнових злочинів. Підозрюваний викрав з квартири знайомого…
У Кам’янському 20 дітей, в тому числі ВПО, долучились до майстер-класу з розпису пасхальних пряників…
Стали відомі результати щорічного рейтингу українських закладів вищої освіти. Цьогоріч до списку лідерів потрапили університети…
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "В рамках співпраці громадських організацій «Бджола» та «Благодійний…
У Дніпрі за фактом хуліганських дій повідомлено про підозру 14-річній дівчині. За процесуального керівництва ювенальних…
Про це повідомляє Фонд розвитку Кам'янського. "Запрошуємо батьків з дітьми до нашого банку одягу, адже там…