Складові
Буряк 3 шт., Морква 2 шт., Твердий сир 100 г, Грецькі горіхи 50 г, Куряче філе 200 г, Чорнослив 30 г, Часник 3 зуб.
Приготування
Почнемо із підготовки інгредієнтів. Насамперед відваріть моркву та буряк, дайте їм охолонути і очистіть від шкірки. Окремо зваріть куряче філе. Чорнослив промийте, залийте окропом, просушіть і наріжте невеликими шматочками.
Натріть буряки на великій тертці і викладіть половину на тарілку. Пропустіть через прес часник та змішайте його з майонезом. Змастіть шар буряка. Наріжте курячу грудку дрібною соломкою, додайте змішаний з часником майонез і подрібнені волоські горіхи. Викладіть суміш другим шаром.
Натріть на терці моркву і твердий сир, змішайте їх і викладіть на салат наступним шаром. Змастіть майонезом з часником.
Нарізаний чорнослив займе місце наступного шару. Злегка придавіть його ложкою, щоб він занурився в соус.
Використовуйте буряк, що залишився, щоб покрити весь салат. Залишками соусу та волоських горіхів прикрасьте закуску.
Замість того, щоб варити овочі для салату з куркою та чорносливом, ви можете їх запекти. Смак буряків і моркви буде багатшим, а вітаміни не підуть у воду. Є лише один недолік: овочі запікаються досить довго. Найкраще подбати про це заздалегідь.
А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16%…
Про це повідомили у Єдині диспетчерській службі. "Кам'янське ВКГ КП ДОР "Аульський водовід" повідомляє: Для…
У містичному світі астрології кожен знак Зодіаку має унікальний набір характеристик. У той час як…
Поліція Кам`янського застерігає громадян від заманливої пропозиції в інтернеті про «легкій заробіток». За такими оголошеннями…
Традиційно на Великдень відбуватимуться богослужіння у всіх храмах та церквах. Зазвичай у цей період культові…
Мобільний оператор "Київстар" змінив наповнення у деяких своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього Інтернету в рамках…