Цю холодну закуску ще називають «відпадною», адже в ній поєднується все те, що так потрібно кожній господині: ідеальний смак, яскравий вигляд, мінімум клопоту із приготуванням і доступність продуктів. Якщо раніше ви просто посипали оброблену рибу цибулею, то тепер можна приготувати салат з оселедцем та яйцем, червоною цибулею та зеленим салатом – калейдоскоп смаку та кольору.
Складові
Оселедець 200 г, Яйце 3 шт., Цибуля 1 шт., Листя салату 1 пуч., Соняшникова олія 3 ст. л., Оцет 1 ч. л., Гірчиця 1 ч. л., Сіль за смаком.
Приготування
Обробіть оселедець на філе. Наріжте невеликими шматочками.
Порвіть листя салату руками. Зваріть яйця, очистіть і розріжте кожне на 4 частини, хоча можна нарізати так, як вам подобається.
Наріжте цибулю півкільцями. Посоліть її і перетріть у руках, тоді вона не гірчатиме. Змішайте підготовлені продукти.
З’єднайте масло, оцет та гірчицю. Полийте заправкою салат з оселедця перед самою подачею.
За столом завжди знайдеться той, хто запитає, де ж улюблений оселедець. А у вас вже є страва-відповідь на це питання – салат з оселедцем в оточенні яскравого листя зелені і заправки в рази крутіше простої олії.
Незважаючи на осінню прохолоду, площа перед Кіноконцертним залом “МИР” наповнилася драйвом і музикою. У Кам’янському…
Аварія, що сталася у Кам'янському вночі 15 жовтня, потрапила на камери відеоспостереження. Дорожня пригода трапилася…
За результатами опитування учасників освітнього процесу структура 2025-2026 навчального року залишається незмінною. Отож, I семестр…
На Лівому березі Кам’янського діти знайшли понівечений труп У закинутій будівлі дитячого садочку на вулиці…
Співак Макс Барських довів до сліз зворушливою піснею-присвятою про розлуку з коханими під час війни. Композиція отримала…
Центр надання адміністративних послуг м.Кам'янського постійно працює над тим, щоб державні послуги ставали ще доступнішими.…