Categories: Це цікаво

Навіщо класти вологу серветку в машинку під час прання: цей лайфхак полегшить життя

Перучи одяг у пральній машині кожна господиня в результаті чекає на чисті речі. Однак, якщо в будинку живе пес чи кішка – це не завжди виходить, адже на одягу завжди буде залишатись шерсть. Виявляється, розв’язати цю проблему може звичайна волога серветка.

Про це пише SantePlus.

Як видалити шерсть з одягу

Якщо шерсть домашніх тварин опинилася у машинці, то допоможе звичайна волога серветка. Вона може вбирати весь бруд та залишати одяг чистим і неушкодженим.

Однак, варто пам’ятати, що ніколи не можна використовувати вологу серветку вдруге. Після кожного прання серветка втрачає свою ефективність.

Також бажано віддавати перевагу від 1 до 3 вологих серветок на одне прання. Здебільшого це залежить від кількості речей у машинці.

Як це працює

Під час прання серветка збирає з білизни на себе дрібне сміття: шерсть, волосся, пух, ворсинки, нитки, оскільки волокниста структура притягує і намотує на себе такі частинки.

Краще вибирати міцні серветки, які не повинні легко рватися в руках. До того ж зверніть увагу, щоб вони були без запахів. Сторонні аромати можуть “прилипнути” до ваших речей.

Покладіть губку у барабан

Губка в пральній машині також допоможе позбутися налиплої на одяг шерсті в процесі прання. Для цього підійде звичайна кухонна губка, також можна кидати в пралку силіконову губку.

Особливо ефективний цей спосіб при пранні джинсів і верхнього одягу.

Перед тим як запустити машину, в барабан покладіть губку для посуду, після чого виставите потрібний режим. Після прання губку з машини слід вийняти.

Margaret

Recent Posts

На Херсонщині загинув захисник із Кам’янського

Трагічну новину повідомив міський голова Андрій Білоусов. "24 жовтня 2023 року в бою поблизу населеного…

5 години ago

У театрі Кам’янського готуються до прем’єри нової лялькової вистави

19 травня на Малій сцені Академічного музично-драматичного театру ім. Лесі Українки Кам’янського відбулася прем’єра лялькової музичної…

5 години ago

Роботи з благоустрою, виконані у Кам’янському цього тижня

Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за  період з 19.04.2024 по 25.04.2024 було…

5 години ago

Де в Кам’янському у неділю відключать світло

 АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» інформує: У зв'язку з виконанням профілактичних робіт відбудеться тимчасове припинення електропостачання…

6 години ago

Під Кам’янським у садку знайшли обгорілий труп чоловіка

25 квітня у Новомиколаївці Верхньодніпровської територіальної громади Кам’янського району знайшли тіло чоловіка. Воно знаходилось у…

6 години ago

У Дніпрі маршрутка зачепила жінку на переході (відео)

27 квітня у Дніпрі, на Слобожанському проспекті, маршрутка №242 зачепила жінку на пішохідному переході. Постраждалу забрала “швидка”.…

7 години ago