Ці коржики на сметані можна їсти замість хліба та булочок. На елементарне тісто ви витратите хвилин 10, а потім стільки ж чекати на домашні коржики з духовки. Їхній аромат буде знати кожен сусід!
Щоб коржики на сметані в духовці вийшли смачними, вибирайте сметану 15% і сир. Ці інгредієнти є основою вашої випічки. Крім того, до тіста можна додати не свіжі помідори, а в’ялені. Якщо також використовувати інші спеції, вашу випічку не можна буде відрізнити від італійської!
Складові
Сметана 100 г, Яйце 1 шт., Цукор 0,5 ч. л., Сіль 0,5 ч. л., Орегано за смаком, Кунжут, Твердий сир 100 г, Кисломолочний сир 100 г, Помідор 1 шт., Розпушувач 1 ч. л., Пшеничне борошно 150 г, Олія 1 ст. л.
Приготування
Змішайте сметану з яйцем, цукром і сіллю.
Додайте кислий сир, тертий сир і нарізані дрібним кубиком помідори. Перемішайте інгредієнти.
Борошно змішайте з розпушувачем і вмішайте суміш до сметанно-сирної маси.
Додайте соняшникову олію і перемішайте інгредієнти.
Викладіть по 1 ст. л. приготовленої суміші на змащений олією лист. Злегка придавіть коржики ложкою, присипте орегано та кунжутом. Випікайте при 180 ° С близько 10-15 хвилин.
Ці коржі без дріжджів у духовці неодмінно замінять вам і хліб, і булочки. Можна їсти їх із супом, з гарячими стравами і навіть із чаєм!
У четвер, 22 травня, у Кривому Розі на проспекті Миру автомобіль BMW наїхав на патрульного.…
Важлива подія для нашого міста — сьогодні підписали Меморандум про співпрацю у сфері соціально-економічного розвитку…
20 травня фахівці відділу підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою…
У середу, 21 травня, у Дніпрі на перехресті вулиць Братів Горобців та Павла Чубинського сталася…
21 травня — День міжнаціональної злагоди і культурного розмаїття — символічне свято, яке підкреслює важливість…
Український шоумен Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, чесно відповів, чому в нього немає…