Categories: Це цікаво

У 2023 році розпочнуться зйомки фільму про Майкла Джексона

Зазначається, що байопік широко охопить усю біографію Джексона – від його музичних досягнень до звинувачень у педофілії. Режисером стрічки стане Антуан Фукуа, продюсером – Грем Кінг, відомий своєю роботою над “Богемською рапсодією”
Про це повідомляє видання Deadline.

Свої джерела видання зазначають, що у фільмі будуть згадані всі ключові етапи кар’єри співака – від виступів у дитинстві у складі The Jackson 5 до кар’єри всесвітньо відомої зірки.

Однак зазначено, що у фільмі також будуть безпосередньо розглянуті звинувачення у педофілії, які переслідували Джексона аж до його смерті у 2009 році у віці 50 років від зупинки серця.

Режисером фільму став Антуан Фукуа, відомий своєю стрічкою “Тренувальний день”, але більшою мірою він відомий саме як режисер кліпів. Сценарій розробив Джон Логан, а продюсером фільму стане Грем Кінг, відомий своєю роботою над “Богемською рапсодією”. Роль Майкла Джексона у стрічці зіграє племінник зірки Джафар Джексон.

“Грем Кінг перетворив історію Фредді Мерк’юрі на блокбастер “Богемська рапсодія”, номінований на премію “Оскар” як найкращий фільм”, – зазначає Deadline.

Робота над фільмом розпочнеться вже цього року. Deadline зазначає, що фільм про Джексона може стати світовим лідером, таким як “Богемська рапсодія”, яка зібрала понад 900 мільйонів доларів у прокаті та викликала новий інтерес до музики Queen.

Олена

Recent Posts

На Дніпропетровщині презентували виставку писанок, намальованих дітьми-переселенцями

На Дніпропетровщині відкрили виставку писанок. Їх створили діти-переселенці під час майстер-класу. В експозицію потрапили 15…

2 години ago

Де у п’ятницю в Кам’янському вимикатимуть світло

Про планові відключення повідомили у Єдиній диспетчерській службі. "АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» інформує: У зв'язку…

2 години ago

Кам’янське втратило захисника

Про це повідомив мер Андрій Білоусов. "07 травня 2022 року в бою поблизу населеного пункту Новоселівка…

3 години ago

У Дніпрі Skoda збила жінку: потерпіла померла на місці

У неділю, 5 травня, у Дніпрі на вулиці Андрія Сахарова сталася ДТП. Там жінка переходила…

3 години ago

У Кам’янському сварка чоловіків закінчилася різаниною

Злочин стався 3 травня близько 20:00 у дворі однієї з багатоповерхівок міста. Поліцейські з’ясували, що…

4 години ago

Лідер гурту «Без обмежень» презентував пісню на честь “Азову” (відео)

Український гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ презентував відеороботу на пісню "Героям", від прослуховування якої йдуть мурахи по…

4 години ago