Рецепт риби в лаваші дивує навіть тих, кому пощастило спробувати подібну страву в найкращих ресторанах. А все тому, що тут взагалі немає нічого зайвого. Купуйте масло найякісніше, лаваш тонший і помідор соковитіший. Все, можна готувати.
Складові
Риба 1 шт., Лаваш 2–3 шт., Вершкове масло 100 г, Помідор 1 шт., Кріп 1 пуч., Сіль за смаком, Чорний перець, Приправа до риби за смаком.
Приготування
Помийте рибу, відріжте плавці та голову, зробіть надріз на черевці.
Наріжте стиглі томати кружальцями. Розстеліть лаваш на чистій робочій поверхні. Змастіть кожен лист вершковим маслом.
Викладіть рибу на один з них. Додайте спеції.
Наріжте масло шматочками. Порубайте кріп. Нафаршуйте рибу маслом, зеленню, а також помідорами.
Загорніть рибу в один лист лаваша. Перегорніть рулет, а тепер загорніть у другий лаваш так, щоб він закривав рибу з усіх боків. Можна використовувати ще один лист. Після загорніть все у фольгу.
Встановіть температуру духовки на 180 °С. Відправте рибу запікатися приблизно на годину.
Для приготування такої страви радимо вам вибирати менш кістляві сорти риби, адже потім ви не станете відокремлювати лаваш від філе та подавати окремо. Листи лаваша просочуються маслом та соком зелені. Риба виходить м’якою та смачною.
У травні представникам трьох знаків Зодіаку варто готуватися до того, що минуле раптово повернеться до…
Сталося це у неділю, 28 квітня. Про це повідомляє «Дніпро Оперативий». Як йдеться на сайті Дніпровської…
28 квітня, о 20:15, на вулиці Призаводській Шевченківського району Дніпра, виникла пожежа. По прибуттю до…
27 квітня у перехресті вулиці Донецьке шосе та Незламній сталася дорожньо транспортна пригода. Під час…
У Львівському Палаці мистецтв відкрилась традиційна виставка “Весняний салон – 2024”, яка цьогоріч присвячена 210-й…
28 квітня, о 09:56,на вулиці Степовій села Вільне Новомосковського району, горів житловий будинок. Загорілись дах…