Як швидко та без зайвих зусиль ідеально випрасувати сорочку – читайте нижче в матеріалі Styler.
Головна помилка полягає в тому, що починають прасувати з найбільшої частини сорочки, яка прилягає до тулуба. Вибір очевидний, тому що випрасувати її геть нескладно.
Проте коли ви перейдете до інших деталей, ризикуєте просто зім’яти рівну тканину. І тоді прасування стає нескінченним.
Перед прасуванням переконайтеся, що сорочка чиста, без зовнішніх дефектів. Буде добре, якщо вона буде ледь волога. Стежте за тим, щоб вона не була мокрою, а саме волого. Інакше праска прилипне до тканини та пропалить її.
Щоб швидко випрасувати сорочку, дотримуйтеся такої послідовності:
Прасувати сорочки потрібно з лицьового боку, якщо тільки одяг не темного кольору та не прикрашений вишивкою. Якщо сорочку з темної тканини попрасувати з лицьового боку, вона буде блищати від залишених праскою смуг.
Якщо сорочку потрібно прасувати, не вивертаючи навиворіт, робіть це обережно, легенько торкаючись праскою.
Також важливо стежити за температурним режимом, встановленим на прасці. Бавовняні сорочки вимагають міцного тиску праски, пари та 150-градусної температури.
Якщо до бавовни додати поліестер, то такі вироби витримують 110 градусів. І багато пари при прасуванні не потрібно.
Режим прасування лляних сорочок схожий на догляд за бавовняною тканиною: сильний тиск і багато пари, але температура 210-230 градусів.
Запечена картопля в духовці - це смачна і дуже проста страва. Потрібно підготувати продукти, помістити…
Трагічну новину повідомив міський голова Андрій Білоусов. "7 травня в бою поблизу населеного пункту Володимирівка…
Вночі 19 листопада, на вулиці Тургенєва селища Мала Петриківка Дніпровського району, виникла пожежа. Горів житловий…
Ювенальна поліція України оголосила старт Всеукраїнського інформаційно-просвітницького творчого конкурсу, який проводиться у межах щорічної акції…
Вперше за чотири роки один з найулюбленіших проєктів мільйонів українців "Танці з зірками" повертається на…
Правильне зберігання ковбаси вдома може продовжити строк її придатності. Але не всі знають головні правила.…