Під час смаження господині додають гриби, куряче філе, зелень та навіть солодкий перець. Однак способів смаження також буває достатньо. Ось, до речі, один із найцікавіших.
Складові
Картопля 1,5 кг, Яйце 2 шт. ,Сметана 1,5 ст. л., Пшеничне борошно 1,5 ст. л. ,Сіль 1 ч. л. ,Паприка1 ч. л.
Приготування
Невелику картоплю очистіть, промийте під проточною водою і відваріть до готовності у підсоленій воді. Тим часом у глибокій ємності змішайте яйця зі сметаною.
До цієї суміші додайте сіль та паприку, дрібно рубаний кріп. Перемішайте все вилкою, додайте борошно. Вимішайте тісто до консистенції густої сметани.
На сковороді розігрійте достатню кількість олії. Відварену і трохи охололу картоплю вмочіть у тісто, по черзі викладіть на сковороду.
У процесі смаження перевертайте картоплю з боку на бік. На ній має утворитися золотиста скоринка. Готову страву викладіть на тарілку, подавайте теплою.
Картопля всередині виходить м’якою і ніжною, а зовні – апетитна хрумка скоринка. Рецепт простий, але гідний зайняти почесне місце у вашій кулінарній книзі.
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "За інформацією ПвК, оборонці неба збили над Дніпропетровщиною…
На одній з шахт Кривого Рогу трагічно загинув працівник. Про це повідомили у пресслужбі Криворізького залізорудного комбіату.…
Про ситуацію в місті розповів мер Андрій Білоусов. "У Кам’янському — без надзвичайних ситуацій. За…
23-річний фігурант завчасно придбав легкозаймисту речовину, якою надалі облив станцію одного з мобільних операторів, та…
Складено гороскоп на 5 липня для всіх знаків Зодіаку. У суботу варто не бути прискіпливими…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Надія, яка справдилася. Черговий обмін. Додому з російського…