Під час смаження господині додають гриби, куряче філе, зелень та навіть солодкий перець. Однак способів смаження також буває достатньо. Ось, до речі, один із найцікавіших.
Складові
Картопля 1,5 кг, Яйце 2 шт. ,Сметана 1,5 ст. л., Пшеничне борошно 1,5 ст. л. ,Сіль 1 ч. л. ,Паприка1 ч. л.
Приготування
Невелику картоплю очистіть, промийте під проточною водою і відваріть до готовності у підсоленій воді. Тим часом у глибокій ємності змішайте яйця зі сметаною.
До цієї суміші додайте сіль та паприку, дрібно рубаний кріп. Перемішайте все вилкою, додайте борошно. Вимішайте тісто до консистенції густої сметани.
На сковороді розігрійте достатню кількість олії. Відварену і трохи охололу картоплю вмочіть у тісто, по черзі викладіть на сковороду.
У процесі смаження перевертайте картоплю з боку на бік. На ній має утворитися золотиста скоринка. Готову страву викладіть на тарілку, подавайте теплою.
Картопля всередині виходить м’якою і ніжною, а зовні – апетитна хрумка скоринка. Рецепт простий, але гідний зайняти почесне місце у вашій кулінарній книзі.
Завершився Конкурс «Бюджет участі. МІСТО» 2025 року, під час якого протягом 3 тижнів кам’янчани підтримували…
Вже 24 квітня о 19.40 на телеканалі 2+2 відбудеться прем'єра серіалу "Злі духи". Головним героям…
Пошук роботи. Він став легшим завдяки нашим сучасним інструментам. Шукати роботу можна самостійно через Єдиний портал…
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури громадянину повідомлено про підозру в організації незаконного переправлення осіб…
Багато українців люблять холодець і часто готують його. Така страва вважається мало не обов'язковою для…
На першому етапі “Дитячої шашкової ліги” спортсмени з Кам’янського вибороли вісім нагород. 5 квітня у…