Під час смаження господині додають гриби, куряче філе, зелень та навіть солодкий перець. Однак способів смаження також буває достатньо. Ось, до речі, один із найцікавіших.
Складові
Картопля 1,5 кг, Яйце 2 шт. ,Сметана 1,5 ст. л., Пшеничне борошно 1,5 ст. л. ,Сіль 1 ч. л. ,Паприка1 ч. л.
Приготування
Невелику картоплю очистіть, промийте під проточною водою і відваріть до готовності у підсоленій воді. Тим часом у глибокій ємності змішайте яйця зі сметаною.
До цієї суміші додайте сіль та паприку, дрібно рубаний кріп. Перемішайте все вилкою, додайте борошно. Вимішайте тісто до консистенції густої сметани.
На сковороді розігрійте достатню кількість олії. Відварену і трохи охололу картоплю вмочіть у тісто, по черзі викладіть на сковороду.
У процесі смаження перевертайте картоплю з боку на бік. На ній має утворитися золотиста скоринка. Готову страву викладіть на тарілку, подавайте теплою.
Картопля всередині виходить м’якою і ніжною, а зовні – апетитна хрумка скоринка. Рецепт простий, але гідний зайняти почесне місце у вашій кулінарній книзі.
У суді почався розгляд справи про холоднокровну розправу з відомим на Дніпропетровщині бізнесменом, ексдепутатом та…
На Дніпропетровщині з початку року зафіксували 23 випадки захворювання на кір. Більшість – у Дніпрі.…
6 жовтня о 10:00 відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Кам’янської міської ради. До порядку денного включено 7…
Бригада і техніка працюють на Лівобережжі. Зокрема, нові бетонні доріжки облаштовують на першому мікрорайоні. Подробиці…
З 6 жовтня починається прийом громадських проєктів для участі в Конкурсі «Бюджет участі. МІСТО» 2026…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 26.09.2025 по 03.10.2025 було…