Кам’янчанка проходить відбір у штурмову бригаду “Лють” (відео)

Світлані Гоцик 26 років. Вона проживає у м. Кам’янське. З 13 років почала свою спортивну кар’єру з боксу та отримала спортивний розряд «кандидат в майстри в спорту». Потім займалася змішаними єдиноборствами і знову успішно – у цьому спорті неодноразово ставала чемпіонкою світу та показала, що вона сильна і тілом, і духом.

Ставши чемпіонкою світу зі змішаних єдиноборств, Світлана продовжила розвивати свої здібності, адже розуміла, що завжди знайдуться ті, хто захоче помірятися з нею силами.

Сьогодні, коли ворог щодня атакує нашу країну, вбиває мирних мешканців, спортсменка не схотіла лишатися осторонь боротьби українського народу з російським окупантом. Коли дізналася, що багато її колег по спорту долучаються до штурмових бригад МВС, також вирішила стати на шлях боротьби.

«Маю гарну фізичну форму, тому випробування на фізичну підготовленість не стало для мене перешкодою. Звичайно, маю переживання, але контролюю їх та психологічно готова до боротьби з ворогом. Знаю, що впораюся з ним», – впевнена дівчина.

Світлана розповідає, що хоче докласти максимум своїх сил та можливостей, щоб наблизити країну до перемоги:

«Тому вирішила долучитися до підрозділу «Лють». Знаю, що до полку вже вступило багато спортсменів, буду серед однодумців, які націлені на перемогу».

 

Олена

Recent Posts

Netflix розпочав зйомки другого сезону «Венздей» (відео)

Зйомки другого сезону популярного серіалу «Венздей» стартували. Про повідомив стримінговий сервіс Netflix у соцмережі Х.…

6 хв. ago

СБУ затримала інформатора, який наводив ракети на Дніпропетровщину

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури повідомлено про підозру громадянину у несанкціонованому поширенні інформації про…

36 хв. ago

Де в неділю у Кам’янському не буде світла

Про планові відключення повідомили у Єдиній диспетчерській службі. "АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» інформує: У зв'язку…

1 годину ago

Рецепт дня: Домашні кукурудзяні палички

Кукурудзяні палички можна купити в будь-якому магазині, але спробуйте приготувати їх удома! Так ви весело…

2 години ago

На Дніпропетровщині під час пожежі загинули чоловік та жінка

8 травня, о 04:21,  на вулиці Івана Франка селища Іларіонове Синельниківського району, виниклп пожежа. По…

2 години ago

У Дніпрі біля торгівельного центру автомобіль влетів у зупинку з людьми (відео)

У вівторок, 7 березня, у Дніпрі сталася ДТП на вулиці Князя Володимира Великого, біля ТРЦ…

2 години ago