Categories: Це цікаво

Рецепт дня: Пісні оладки із зеленню

Хоч пісні страви готують без яєць, м’яса та вершкового масла, вони також можуть бути цікавими. І сьогодні ми пропонуємовам приготувати одне із таких частувань — пісні оладки із зеленню та цибулею. Їх можна подавати як закуску на вечерю або обід, або як самостійну страву.

Ця смакота якимось чудовим чином змінює супи, борщі та овочеві бульйони. А для гостроти готові оладки можна полити часниковою заправкою. Але й без того вони наділені насиченим та дуже приємним ароматом. При цьому смак обсмаженої цибулі точно сподобається любителям соковитих страв.

Мінімум вашого часу і абсолютно доступні продукти – ось чим завоюють ваше серце ці пишні пісні оладки із зеленню. Тут вам і оригінальна закуска і варіант ситного сніданку. Іноді можна дозволяти собі смажені страви, головне брати хорошу олію чи сковороду, щоб готувати без неї. В кінці замісу рекомендуємо додати в тісто сушений солодкий перець пластівцями. Виходить дуже пікантно!

Складові
Вода 300 мл, Цибуля 1 шт., Дріжджі 18 г, Сіль 0,5 ч. л., Цукор 1 ч. л., Соняшникова олія 3 ст. л., Зелень за смаком, Пшеничне борошно 280 г.

Приготування
Цибулю очистіть і подрібніть блендером або в кухонному комбайні.

Воду доведіть до кипіння та залийте нею овоч. Залишіть, поки суміш не охолоне до 37 градусів. Потім додайте цукор, сіль, подрібнену зелень і розкрошені дріжджі. Ретельно перемішайте.

Потроху вмішуйте просіяне борошно і вливайте соняшникову олію. Тісто має вийти, як густа сметана, і важко стікати з ложки.

Накрийте його рушником і залиште у теплому місці щонайменше на 20 хвилин.
На сковороді розігрійте частину олії. Акуратно, з краю, наберіть тісто столовою ложкою (у жодному разі не перемішуйте тісто, щоб воно не осіло).

Викладіть тісто у вигляді оладок на підготовлену сковороду. Обсмажуйте вироби з обох боків до золотистого кольору.

Такі пісні оладки можна смажити і на сухій сковороді, але стежте, щоб вогонь був повільним. В іншому випадку вийде дуже засмажена скоринка та сира начинка всередині. В тісто можна додавати як сушену, так і заморожену зелень.

Олена

Recent Posts

У Кам’янському відбувся обласний форум “Молодіжна рада в кожну громаду!”

Кам’янське стало майданчиком для проведення обласного молодіжного форуму в межах проєкту «Молодіжна рада в кожну…

10 години ago

Мер Кам’янського провів черговий прийом громадян (відео)

8 квітня міський голова Андрій Білоусов провів черговий особистий прийом громадян. "Мешканці зверталися з різних…

10 години ago

Роботи з ремонту під’їздів Кам’янського тривають

Крок за кроком КП "Добробут" виконує планові роботи у житлових будинках  міста.  Проспект Героїв АТО,…

12 години ago

На «Каметсталі» провели капремонт та модернізацію коксової печі

Завод «Каметсталь» гірничо-металургійної групи «Метінвест», провів капітальний ремонт з модернізацією печі вогневого підігріву вбирного масла…

12 години ago

У Кам’янському завершилося голосування за проєкти Бюджету участі

Завершився Конкурс «Бюджет участі. МІСТО» 2025 року, під час якого протягом 3 тижнів кам’янчани підтримували…

13 години ago

Серіал “Злі духи”: містика під час знімань і секрети таємничих образів в детективі

Вже 24 квітня о 19.40 на телеканалі 2+2 відбудеться прем'єра серіалу "Злі духи". Головним героям…

13 години ago