Categories: Це цікаво

Розлучниці і хижачки: рейтинг найнебезпечніших жінок за гороскопом

Багато жінок є небезпечними розлучницями і підступними людьми, від яких можна чекати лише проблем. Астрологи провели аналіз і склали рейтинг небезпеки за знаком Зодіаку. На перших місцях ті знаки, серед яких такі жінки зустрічаються найчастіше, інформує Ukr.Media.

12 місце — Овен

Овни — це ті жінки, які в більшості своїй добрі по відношенню до суперниць. Їм і в голову не приходить плести якісь змови і мстити ворогам. Вони запальні і все скажуть вам в очі, тому їм немає ніякого сенсу витрачати енергію ще й на помсту. На їхню думку, вороги цього не гідні.

11 місце — Терези

Жінки цього повітряного знака в більшості своїй дуже добрі і не бажають нікому зла. Вони не хочуть наживати собі нових ворогів і проблем на голову, тому навіть при сильному бажанні комусь насолити вони тримають себе в руках. Назвати Терезів небезпечними жінками абсолютно точно не можна.

10 місце — Козеріг

Козероги — це ті дами, які будуть мстити комусь і намагатися вставити палицю в колеса лише в тому разі, якщо у них не буде взагалі ніяких справ. Само собою, неробство і Козеріг — це дві несумісні речі, тому якщо у вас в оточенні є такі дівчата або жінки, то знайте, що у них не буде ніколи часу навіть подумати про те, щоб насолити вам за образи.

9 місце — Риби

Риби були б раді комусь насолити і зіграти роль розлучниці, але вони бояться наслідків своїх дій. Треба сказати, що правильно роблять, адже наслідки у них абсолютно точно будуть, причому вкрай плачевні і неприємні. Риби розуміють, що мстити комусь собі дорожче, тому простіше пробачити або забути, ніж створювати нові.

8 місце — Стрілець

Стрільців прекрасної статі розлучницями назвати складно, однак, краще не давати їм приводу виходити з себе. Вони можуть піти на підступний вчинок заради помсти або справедливості, але тільки якщо ви зробите їм дуже боляче. Поважайте Стрільців і не робіть того, що могло б розбити їм серце або вразити їх самолюбство.

7 місце — Рак

Раки вкрай рідко бувають хижачками. Вони часто хапаються обома руками за чоловіка, який їм подобається і може стати відмінним чоловіком і батьком, але якщо він вже комусь належить, вони вважають за краще залишатися осторонь, тому що розуміють, що свого щастя на чужому горі побудувати не вийде ні за яких обставин.

6 місце — Діва

Серед Дів розлучниць вже більше, причому досить складно сказати, що ними рухає більше — заздрість або ненависть. Ці жінки навіть для астрологів часто є закритою книгою, яку прочитати вкрай складно, але ж після прочитання її ще потрібно зрозуміти. За Дівами потрібне око та око, адже вони можуть вас глибоко поранити.

5 місце — Лев

Левиці не є розлучницями, зате їх можна назвати хижачками, адже якщо на їхньому шляху встає та, хто хоче вкрасти у них чоловіка, вони лютіють і можуть зламати своїй суперниці все життя, зіпсувавши її репутацію раз і назавжди. Ніколи не стійте на шляху до Левів прекрасної статі, інакше доведеться пізнати біль.

4 місце — Телець

Тельці, як і Леви, не стають розлучницями просто так, заради розваги або підняття самооцінки, але для того, щоб вони почали діяти і плести проти вас змови, досить одного недбало кинутого слова на їх адресу. Стати ворогом для жінки-Тельця простіше простого. Будьте гранично обережними в спілкуванні з ними, бо вони не будуть питати вас про те, що ви мали на увазі. Вони просто знищать вас.

3 місце — Близнята

Близнятам здається, що щастя інших жінок не повинно бути більше їх власного, тому в першу чергу намагайтеся побоюватися самотніх і сумних Близнят. Вони можуть залишати після себе випалені пустелі зі зруйнованих життів і спустошених душ. Якщо Близнята щасливі, то і всі навколо будуть теж щасливі. Будьте акуратними і уважними при спілкуванні з ними.

2 місце — Скорпіон

Серед Скорпіонів дуже багато розлучниць і токсичних жінок. Їх бажання робити комусь боляче народжується не раптово. Вони дуже заздрісні і не люблять тих жінок, які красивіше їх або перебувають у відносинах з більш успішним чоловіком. Найгірше, що вони можуть прикидатися вашою подругою з різних міркувань, але таємно ненавидіти вас. Вони нерідко мають погане око, тому будувати підступи вам не доведеться. Все станеться немов саме по собі.

1 місце — Водолій

Водолії — це найпідступніші дами на Землі, які нерідко діють просто з цікавості, завдаючи біль іншим людям заради розваги. Вони вкрай небезпечні, але не завжди, що додає ще більших неприємностей в спілкуванні з ними, адже не хочеться помилитися на їх рахунок. Є один важливий момент — якщо жінка-Водолій зарекомендувала себе як хороші людина, ймовірність того, що вона зробить вам боляче, мінімальна. Хижачка цього Знака навряд чи стане хорошою.

Margaret

Recent Posts

У Дніпрі засудили блогера, який знімав на відео вручення повісток на вулиці

Жовтневий районний суд Дніпра призначив умовний термін українцю, який знімав на телефон роботу працівників ТЦК,…

7 години ago

Жителів Дніпропетровщини попереджають про пожежну небезпеку і заморозки

Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології попереджає: 5-6 травня на території області очікується надзвичайна (V класу)…

8 години ago

На Дніпропетровщині чоловік зберігав в гаражі боєприпаси

Кривірізькі поліцейські викрили чоловіка на зберіганні боєприпасів. У гаражі, на території домоволодіння фігуранта, поліцейські вилучили…

9 години ago

У Кам’янському хлопець приніс до школи підвіски з патронів

У Кам'янському дитина зробила підвіски з патронів 12 та 16 калібрів та принесла їх до…

10 години ago

У Дніпрі батько та син продавали зброю та боєприпаси

У Дніпрі затримали батька та сина, які займалися продажем вогнепальної зброї та боєприпасів. Про це…

10 години ago

Над Дніпропетровщиною вночі збили 12 безпілотників

Про це повідомив голова оОВА Сергій Лисак. "Вночі ворог атакував область "шахедами". Бійці ПвК «Схід»…

11 години ago