Головне – правильно приготувати пікантний соус для крилець. У цьому випадку вони вийдуть дуже рум’яними та шалено ніжними. Тому такі глянсові курячі крила ви можете подавати навіть до званої вечері. Така апетитна страва не залишиться непоміченою на столі. Любителі соковитого м’яса відразу ж оцінять таку смакоту!
Щоб курочка вийшла вище за всякі похвали, слід пам’ятати про те, що її слід періодично перевертати. Така проста маніпуляція допоможе отримати ідеально рум’яні крильця. Використовуйте для цієї мети дві звичайні виделки – і чудовий результат забезпечений.
Складові
Куряче крило 2 кг, Соняшникова олія 2 ст. л., Часниковий порошок 1,5 ч. л., Сіль 1,5 ч. л., Перець чорний мелений за смаком, Паприка 1,5 ч.л.,Часник 4 ч.л., Вода 100 мл, Соєвий соус 2 ст.л., Яблучний оцет 1 ч. л., Мед 1 ст. л., Кукурудзяний крохмаль 1 ст. л., Червоний перець мелений 0,25 ч. л.
Приготування
Добре промиваємо крильця. Обсушуємо їх за допомогою паперових рушників. Розрізаємо крило по суглобу, використовуючи гострий ніж.
Складаємо м’ясо у глибоку ємність. Вливаємо олію. Добре все перемішуємо. В окремій мисочці з’єднуємо сіль з чорним перцем, сушеним часником і меленою паприкою. Всипаємо отриману пряну суміш до крилець. Ретельно перемішуємо.
Застилаємо деко пергаментом. Викладаємо курячі крильця. Відправляємо їх у розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
Очищаємо часник. Дрібно його нарізаємо. Вливаємо до часнику чисту воду та соєвий соус. Додаємо мед, яблучний оцет та 1 ст.л. олії. Всипаємо червоний перець і кукурудзяний крохмаль.
Ретельно перемішуємо усі інгредієнти. Отриману суміш відправляємо на вогонь. Варимо до загусання протягом 2-3 хвилин, постійно помішуючи.
Дістаємо крильця з духовки та акуратно їх перевертаємо. Змащуємо м’ясо половиною від загальної кількості пряної суміші з медом.
Відправляємо крильця в розігріту до 220 градусів духовку ще на 5-7 хвилин. Дістаємо м’ясо. Знову його перевертаємо. Змащуємо другий бік крилець пікантним соусом. Відправляємо їх у духовку на 5 хвилин при 220 градусах.
Такі ароматні крильця чудово доповнять абсолютно будь-який гарнір. Але наш фаворит – відварений рис із овочами. Така комбінація в азіатському стилі перетворить вашу вечерю на справжнє свято. Гарантуємо!
Про це повідомив мер Андрій Білоусов. "Щороку в четверту суботу листопада Україна та весь цивілізований…
У Марганці сталася пожежа. Там загорілась квартира у багатоквартирному будинку. Внаслідок події постраждали двоє людей,…
Коментар надав міський голова Андрій Білоусов. "Шановні учні 15 та 44 ліцеїв та їх батьки!…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 15.11.2024 по 22.11.2024 було…
Ввечері 22 листопада до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Федора…
Поліція Синельниківщини затримала 35-річного чоловіка, який погрожував дружині вбивством. Конфлікт між подружжям закінчився тим, що…