Categories: Це цікаво

Серіал про Гаррі Поттера офіційно запущений у виробництво

Телеканал HBO зніме серіал про Гаррі Поттера для своєї стрімінгової платформи Max. Про це 12 квітня офіційно заявили представники Warner Bros., тоді як перші чутки про адаптацію книг Джоан Роулінг просочилися в пресу ще 3 квітня.

Кожен сезон серіалу буде заснований на одній із книг франшизи, в ньому буде задіяний новий акторський склад, пише Variety.

Фото: Getty Images

“Ми раді надати глядачам можливість відкрити для себе Гоґвортс абсолютно по-новому, – сказав Кейсі Блойс, голова і генеральний директор HBO & Max Content. – Гаррі Поттер – культурний феномен, і очевидно, що існує неминуча любов і спрага до чарівного світу. У партнерстві з Warner Bros. Television і Джоан Роулінг, цей новий серіал глибоко порине в кожну з культових книг, якими фанати продовжують насолоджуватися всі ці роки”.

Продюсувати серіал про Гаррі Поттера Max буде спільно з Bronte Film and TV та Warner Bros. Television. Роулінг буде виконавчою продюсеркою разом із Нілом Блером та Рут Кенлі-Леттс.

“Для мене важливо, що Max хочуть зберегти цілісність моїх книг. З нетерпінням чекаю можливості стати частиною цієї нової адаптації, яка дозволить досягти такої глибини та деталізації, які доступні лише повнометражному телесеріалу”, – сказала Роулінг.

Олена

Recent Posts

На Дніпропетровщині 43 жінки отримали звання Мати-героїня

У Дніпропетровській області 43 жінкам присвоїли звання Мати-героїня. У Дніпрі 17 травня 43 жінкам з…

34 секунди ago

На Дніпропетровщині чоловік з ножем поранив співробітника ТЦК

В Дніпропетровській області озброєний чоловік напав на співробітника ТЦК. Військовослужбовець в результаті отримав поранення. Про…

1 годину ago

На Дніпропетровщині затримали наркоторговців

Криворізькі поліцейські затримали двох наркозбувачів. За місцем мешкання підозрюваних правоохоронці вилучили понад 40 пакетів з…

2 години ago

У Кам’янському відбувся легкоатлетичний пробіг

Про це розповів міський голова Андрій Білоусов. "Сьогодні у Кам’янському на набережній Лівого берега відбувся…

15 години ago

Роботи з благоустрою, виконані у Кам’янському цього тижня

Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за  період з 10.05.2024 по 17.05.2024 було…

18 години ago

Посилення Дніпропетровської ТЦК: офіційний коментар

Вчора мережею почала ширитися інформація про те, що нібито 18 травня до Дніпропетровської області прибудуть…

20 години ago