Цей рецепт належить до найстаріших і найпростіших. Менш смачним від цього він, утім, не стає! Окремо наголосимо, що готувати ми збираємося саме пиріг, а аж ніяк не торт. Печінкових коржів, обмазаних майонезом, не буде. Це цільний пиріг.
Складові
500 г печінки (будь-який), 3 ст. л. манної крупи, 100 г сала, 3 ст. л. рослинної олії,, 2 картоплини, 3 курячих яйця, 1 цибулина, 1 морква, 1 ст. л. крохмалю, сіль за смаком, перець за смаком.
Приготування
1. Печінку та сало пропусти через м’ясорубку. Додай до них манної крупи та крохмалю. Ретельно все перемішай і відстав посудину на півгодини в холодильник.
2. Цибулину наріж дрібним кубиком, моркву натри на тертці. Потім обсмаж цибулю з морквою до напівготовності в олії.
3. Почисть картоплю, потім натри її на дрібній тертці. Яйця відвари круто і наріж дрібним кубиком.
4. Дістань з холодильника посудину з печінковою масою, додай туди підсмажену цибулю та моркву, терту картоплю, нарізані яйця, посоліть і поперчіть за смаком. Добре перемішай.
5. Масу, що вийшла, виклади у форму і випікай у розігрітій до 180 градусів духовці 30-40 хвилин. Як завершальний штрих можеш прикрасити страву зеленню.
Про це повідомив мер Андрій Білоусов. "Щороку в четверту суботу листопада Україна та весь цивілізований…
У Марганці сталася пожежа. Там загорілась квартира у багатоквартирному будинку. Внаслідок події постраждали двоє людей,…
Коментар надав міський голова Андрій Білоусов. "Шановні учні 15 та 44 ліцеїв та їх батьки!…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 15.11.2024 по 22.11.2024 було…
Ввечері 22 листопада до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Федора…
Поліція Синельниківщини затримала 35-річного чоловіка, який погрожував дружині вбивством. Конфлікт між подружжям закінчився тим, що…