Цей рецепт належить до найстаріших і найпростіших. Менш смачним від цього він, утім, не стає! Окремо наголосимо, що готувати ми збираємося саме пиріг, а аж ніяк не торт. Печінкових коржів, обмазаних майонезом, не буде. Це цільний пиріг.
Складові
500 г печінки (будь-який), 3 ст. л. манної крупи, 100 г сала, 3 ст. л. рослинної олії,, 2 картоплини, 3 курячих яйця, 1 цибулина, 1 морква, 1 ст. л. крохмалю, сіль за смаком, перець за смаком.
Приготування
1. Печінку та сало пропусти через м’ясорубку. Додай до них манної крупи та крохмалю. Ретельно все перемішай і відстав посудину на півгодини в холодильник.
2. Цибулину наріж дрібним кубиком, моркву натри на тертці. Потім обсмаж цибулю з морквою до напівготовності в олії.
3. Почисть картоплю, потім натри її на дрібній тертці. Яйця відвари круто і наріж дрібним кубиком.
4. Дістань з холодильника посудину з печінковою масою, додай туди підсмажену цибулю та моркву, терту картоплю, нарізані яйця, посоліть і поперчіть за смаком. Добре перемішай.
5. Масу, що вийшла, виклади у форму і випікай у розігрітій до 180 градусів духовці 30-40 хвилин. Як завершальний штрих можеш прикрасити страву зеленню.
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Тривають роботи з відновлення пошкодженої ділянки залізобетонного колектора.…
Контррозвідка Служби безпеки України затримала 20-річну мешканку Синельниківського району, яка збирала координати для підготовки ракетно-бомбових,…
У селі Роздільнянського району прикордонники зупинили Peugeot, який їхав в бік кордону з Молдовою. У…
У 2025 році в Україні зафіксували 35 471 борг по заробітній платі. Дніпропетровська область посіла…
Кінокомпанія A24 випустила перший трейлер спортивної трагікомедії "Марті Найкращий" (Marty Supreme), головну роль в якій виконав…
У Хмельницькому з 10 по 18 серпня проходив чемпіонат України з боксу серед юнаків та…