Цей рецепт належить до найстаріших і найпростіших. Менш смачним від цього він, утім, не стає! Окремо наголосимо, що готувати ми збираємося саме пиріг, а аж ніяк не торт. Печінкових коржів, обмазаних майонезом, не буде. Це цільний пиріг.
Складові
500 г печінки (будь-який), 3 ст. л. манної крупи, 100 г сала, 3 ст. л. рослинної олії,, 2 картоплини, 3 курячих яйця, 1 цибулина, 1 морква, 1 ст. л. крохмалю, сіль за смаком, перець за смаком.
Приготування
1. Печінку та сало пропусти через м’ясорубку. Додай до них манної крупи та крохмалю. Ретельно все перемішай і відстав посудину на півгодини в холодильник.
2. Цибулину наріж дрібним кубиком, моркву натри на тертці. Потім обсмаж цибулю з морквою до напівготовності в олії.
3. Почисть картоплю, потім натри її на дрібній тертці. Яйця відвари круто і наріж дрібним кубиком.
4. Дістань з холодильника посудину з печінковою масою, додай туди підсмажену цибулю та моркву, терту картоплю, нарізані яйця, посоліть і поперчіть за смаком. Добре перемішай.
5. Масу, що вийшла, виклади у форму і випікай у розігрітій до 180 градусів духовці 30-40 хвилин. Як завершальний штрих можеш прикрасити страву зеленню.
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "За ініціативи мешканки нашого міста Олени Рибалко та…
Щороку в Україні у третю суботу квітня відзначається «День довкілля». Цього року ця дата припадає…
Вже третій сервісний центр МВС на Дніпропетровщині надаватиме послуги під час повітряних тривог. У Кам’янському…
“Driving Change” — це програма підтримки батьків/матерів, які самостійно виховують дітей у місті Кам’янське, яка надає…
Про це повідомляє голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук. "ГРВІ відступає: епідпоріг у жодній громаді Дніпропетровщини…
Голлівудський актор Міккі Рурк здивував новими змінами в зовнішньому вигляді. Так, артист опублікував своє свіже фото в Instagram. На знімку…