Цей рецепт належить до найстаріших і найпростіших. Менш смачним від цього він, утім, не стає! Окремо наголосимо, що готувати ми збираємося саме пиріг, а аж ніяк не торт. Печінкових коржів, обмазаних майонезом, не буде. Це цільний пиріг.
Складові
500 г печінки (будь-який), 3 ст. л. манної крупи, 100 г сала, 3 ст. л. рослинної олії,, 2 картоплини, 3 курячих яйця, 1 цибулина, 1 морква, 1 ст. л. крохмалю, сіль за смаком, перець за смаком.
Приготування
1. Печінку та сало пропусти через м’ясорубку. Додай до них манної крупи та крохмалю. Ретельно все перемішай і відстав посудину на півгодини в холодильник.
2. Цибулину наріж дрібним кубиком, моркву натри на тертці. Потім обсмаж цибулю з морквою до напівготовності в олії.
3. Почисть картоплю, потім натри її на дрібній тертці. Яйця відвари круто і наріж дрібним кубиком.
4. Дістань з холодильника посудину з печінковою масою, додай туди підсмажену цибулю та моркву, терту картоплю, нарізані яйця, посоліть і поперчіть за смаком. Добре перемішай.
5. Масу, що вийшла, виклади у форму і випікай у розігрітій до 180 градусів духовці 30-40 хвилин. Як завершальний штрих можеш прикрасити страву зеленню.
Трагічну новину повідомив мер міста Андрій Білоусов. "6 грудня поблизу населеного пункту Піщане на Харківщині,…
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті:
У суботу, 13 грудня, у Дніпрі на закинутій АЗС неподалік ТРЦ "Караван" знайшли тіло чоловіка.…
Щороку 14 грудня ми вшановуємо тих, хто став на захист життя мільйонів людей, — учасників…
Поліцейські в Дніпрі виявили у водія речовину, схожу на наркотичну. 11 грудня ввечері, патрулюючи Шевченківським…
У п'ятницю, 12 грудня, у місті Самар Дніпропетровської області під час відключення світла вагітна жінка…