Виходять трохи хрумкі, нежирні, чудової форми. Ваші рідні будуть уплітати кабачки з неабиякою швидкістю!
Сьогодні ми пропонуємо ознайомитись з інструкцією з приготування кабачків за корейським рецептом. Запевняю, такої смакоти ти ще не куштував!
ІНГРЕДІЄНТИ
1 кабачок, 1 ст. л. борошна, 1 ч. л. паприки, 0,5 ч. л. гірчиці ,1 ст. л. соєвого соусу, 1-2 зуб. часнику, 0,5 ч. л. солі, 0,5 пучка кропу, спеції за смаком, олія для смаження.
ПРИГОТУВАННЯ
1. Кабачок вимий, очисти, а потім наріж спочатку смужками, а потім скибочками. Переклади кабачки в миску, додай до них борошно та паприку. Добре перемішай.
2. Обсмажуйте кабачки на розігрітій сковороді з олією до готовності. Постійно помішувати силіконовою лопаткою.
3. В окремій мисці змішай соєвий соус з гірчицею, додай натертий на маленькій тертці зубчик часнику. Всип сіль, додай улюблену приправу. Можна використовувати “Для шашлику”. Також за бажанням можна додати трохи сухого базиліку, але це на любителя.
Зверніть увагу, що якщо ви використовуєте концентрований соєвий соус, то сіль можна не додавати. Але тут важливо орієнтуватися на власний смак!
4. Подрібни кріп і також додай у миску до соусу. Добре все перемішай до однорідності.
5. Всип у миску готові смажені кабачки. До гарячих кабачків додай заправку. Добре перемішай. Дай кабачкам настоятися хвилин 10-15, а потім подавай їх до столу. Смачного!
На спортивних змаганнях побував мер Андрій Білоусов. "У спортивному комплексі «Прометей» стартував новий сезон «Пліч-о-пліч:…
Поліцейські Дніпра скерувати до суду обвинувальний акт щодо чоловіка, який вчинив замах на вбивство власної…
Понад чотирьох годин нічних пошуків завершилися позитивно і поліцейські Нікопольщини розшукали заблукалу 82-річну жінку. 21…
Дніпропетровська ОВА запрошує підприємців регіону на дев’яту онлайн-зустріч учасників платформи «Діалог влади та бізнесу». Тема…
Гурт Kalush Orchestra презентував кліп на пісню «Коли». Відео знімали у лісі. «Уявіть себе через…
У Кривому Розі правоохоронці ліквідували нарколабораторію з вирощування конопель. Там вилучили майже 3 тис рослин…