Виходять трохи хрумкі, нежирні, чудової форми. Ваші рідні будуть уплітати кабачки з неабиякою швидкістю!
Сьогодні ми пропонуємо ознайомитись з інструкцією з приготування кабачків за корейським рецептом. Запевняю, такої смакоти ти ще не куштував!
ІНГРЕДІЄНТИ
1 кабачок, 1 ст. л. борошна, 1 ч. л. паприки, 0,5 ч. л. гірчиці ,1 ст. л. соєвого соусу, 1-2 зуб. часнику, 0,5 ч. л. солі, 0,5 пучка кропу, спеції за смаком, олія для смаження.
ПРИГОТУВАННЯ
1. Кабачок вимий, очисти, а потім наріж спочатку смужками, а потім скибочками. Переклади кабачки в миску, додай до них борошно та паприку. Добре перемішай.
2. Обсмажуйте кабачки на розігрітій сковороді з олією до готовності. Постійно помішувати силіконовою лопаткою.
3. В окремій мисці змішай соєвий соус з гірчицею, додай натертий на маленькій тертці зубчик часнику. Всип сіль, додай улюблену приправу. Можна використовувати “Для шашлику”. Також за бажанням можна додати трохи сухого базиліку, але це на любителя.
Зверніть увагу, що якщо ви використовуєте концентрований соєвий соус, то сіль можна не додавати. Але тут важливо орієнтуватися на власний смак!
4. Подрібни кріп і також додай у миску до соусу. Добре все перемішай до однорідності.
5. Всип у миску готові смажені кабачки. До гарячих кабачків додай заправку. Добре перемішай. Дай кабачкам настоятися хвилин 10-15, а потім подавай їх до столу. Смачного!
Жовтневий районний суд Дніпра призначив умовний термін українцю, який знімав на телефон роботу працівників ТЦК,…
Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології попереджає: 5-6 травня на території області очікується надзвичайна (V класу)…
Кривірізькі поліцейські викрили чоловіка на зберіганні боєприпасів. У гаражі, на території домоволодіння фігуранта, поліцейські вилучили…
У Кам'янському дитина зробила підвіски з патронів 12 та 16 калібрів та принесла їх до…
У Дніпрі затримали батька та сина, які займалися продажем вогнепальної зброї та боєприпасів. Про це…
Про це повідомив голова оОВА Сергій Лисак. "Вночі ворог атакував область "шахедами". Бійці ПвК «Схід»…