Categories: Події

За добу у Кам’янському один потопельник: статистика від ДСНС

Тричі за добу на Дніпропетровщині рятувальники та водолази ДСНС залучалися для надання допомоги на водних об‘єктах. Одну людину вдалося врятувати та ще 2 -загинули.
В обласному центрі водолази ДСНС врятували чоловіка, який стрибнув з Центрального моста у річку Дніпро. Подія трапилася близько 16:00 у Соборному районі міста.
Під час огляду водойми виявили на поверхні річки чоловіка, 1994 року народження. При падінні він вижив. Його оглянули працівники екстреної медичної допомоги та доправили до медичного закладу.
У місті Кам’янське рятувальники дістали тіло чоловіка з води. Повідомлення надійшло до надзвичайників близько 18:00. Тіло чоловіка було виявлено на відстані 2-х метрів від берега річки Дніпро, поблизу вулиці Бориса Патона Дніпровського району міста. Наразі правоохоронці встановлюють дані загиблого.
Ще випадок загибелі на воді трапився у місті Дніпро. Ввечері, о 20:29 від поліцейських надійшло повідомлення про те що, в озері Куряче Амур-Нижньодніпровського району міста знаходиться тіло людини.
На місці працювали водолази ДСНС. Вони дістали з поверхні водойми, на відстані 7 метрів від берега тіло жінки. Наразі дані загиблої встановлюють співробітники правоохоронних органів.
Варто нагадати громадянам про безпечне перебування біля водних об‘єктів.
У військовий час відсутні встановлені місця для купання. Тож закликаємо свідомо ставитись до затережень і дотримуватись порад рятувальників.
Олена

Recent Posts

На Дніпропетровщині спіймали наркозбувача

За збут метамфетаміну оперативники кримінальної поліції Синельникове затримали 34-річного чоловіка. За місцем мешкання підозрюваного правоохоронці вилучили…

8 хв. ago

В СБУ Дніпропетровської області з’явився новий начальник: що про нього відомо

1 травня Володимир Зеленський призначив Дмитра Сергійовича Нєвєдрова начальником Управління Служби безпеки України у Дніпропетровській області. Зміни…

24 хв. ago

Мер Кам’янського привітав мешканців міста з Чистим четвергом

Цієї ночі на території міста надзвичайних подій не зафіксовано. Про це повідомив мер міста Андрій…

32 хв. ago

Ворог атакував Дніпропетровщину дронами-камікадзе

Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Від вечора й до самого ранку агресор тероризував…

35 хв. ago

На виїзді з Дніпра зіштовхнулись Mazda та Toyota

У середу, 1 травня, у Слобожанському, біля ТЦ “Епіцентр”, сталася аварія. Тут зіштовхнулись Toyota Land…

39 хв. ago

Гороскоп на 2 травня 2024 року

Овен Ви випромінюєте позитивну енергію, тому день підходить для побачень. Будьте більш товариськими, можливо, у…

39 хв. ago