Сервісні центри почнуть працювати по-новому: кам’янчан попередили про зміни з 1 червня

У роботі сервісних центів Міністерства внутрішніх справ з 1 червня поточного року відбудеться кілька важливих змін. Про це йдеться на сайті МВС.

“Ми визначили чотири базові вектори розвитку, кінцевий результат яких має чіткі індикатори вимірювання… Таку модель розвитку і зміцнення інститутів ми закладаємо в основу формування державної політики та її реалізації”, – розповів заступник голови відомства Богдан Драп’ятий.

За його словами, у МВС працюють над цифровізацією і мінімізацією бюрократичних процедур, а також наданням вибору способу отримання послуги онлайн або офлайн.

Так, перша зміна стосується посилення безпеки дорожнього руху за допомогою мінімізації джерел корупційних ризиків, пов’язаних з прийняттям теоретичного і практичного іспитів для отримання прав водія, а також вдосконалення засобів технічного контролю.

Друга зміна полягає у запровадженні цифрових проектів як для зменшення корупційних ризиків, так і для покращення якості послуг.

Третій напрямок стосується безбар’єрності, для чого вже розпочато роботу щодо пристосування головних входів до будівель сервісних центрів МВС для потреб осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, а четверте – поглиблення міжнародного співробітництва.

У МВС вважають, що реалізація цих чотирьох стратегічних напрямів розвитку є цілком реальною і потребує застосування збалансованого і комплексного підходу.

Margaret

Recent Posts

У Дніпрі засудили блогера, який знімав на відео вручення повісток на вулиці

Жовтневий районний суд Дніпра призначив умовний термін українцю, який знімав на телефон роботу працівників ТЦК,…

9 години ago

Жителів Дніпропетровщини попереджають про пожежну небезпеку і заморозки

Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології попереджає: 5-6 травня на території області очікується надзвичайна (V класу)…

10 години ago

На Дніпропетровщині чоловік зберігав в гаражі боєприпаси

Кривірізькі поліцейські викрили чоловіка на зберіганні боєприпасів. У гаражі, на території домоволодіння фігуранта, поліцейські вилучили…

11 години ago

У Кам’янському хлопець приніс до школи підвіски з патронів

У Кам'янському дитина зробила підвіски з патронів 12 та 16 калібрів та принесла їх до…

11 години ago

У Дніпрі батько та син продавали зброю та боєприпаси

У Дніпрі затримали батька та сина, які займалися продажем вогнепальної зброї та боєприпасів. Про це…

12 години ago

Над Дніпропетровщиною вночі збили 12 безпілотників

Про це повідомив голова оОВА Сергій Лисак. "Вночі ворог атакував область "шахедами". Бійці ПвК «Схід»…

13 години ago