Categories: Це цікаво

Новинки та продовження культових стрічок: топ-5 блокбастерів червня (відео)

Червень щедрий на фільми з багатомільйонними бюджетами. Цього місяця на екрани вийдуть нові Трансформери і Флеш та ще декілька довгоочікуваних новинок. Новинки відрізняються не тільки роздутим бюджетом, але не менш цікавим сюжетом.

Трансформери: Час Звіроботів

Події розгортаються у 1994 році. Двоє археологів із Нью-Йорку дізнаються про древній конфлікт, що триває між трьома фракціями Трансформерів: Максималами, Предаконами та Террорконами.

Фантастичний пригодницький бойовик «Трансформери: Час Звіроботів» є прямим продовженням фільму «Бамблбі», що вийшов у 2018 році. Успіх стрічки підштовхнув команду творців до розробки продовження. Даний фільми – сьомий у франшизі.

Флеш

За сюжетом фізик-ядерник Баррі Аллен під час невдалого наукового експерименту отруївся хімікатами. Але, на власний подив, не загинув, а набув нових вражаючих здібностей — тепер він здатен розвивати неймовірну швидкість. Він застосовує свої здібності для подорожі в минуле, щоб врятувати свою сім’ю та змінити хід подій. Однак герой ненавмисно змінює майбутнє й опиняється в пастці іншої реальності.

Без образ

Після конфіскації авто водійка Uber Медді вирішує будь-що-будь знайти роботу, щоб не втратити ще й будинок. Серед величезного списку вакансій вона знаходить доволі незвичну пропозицію: заможні батьки сором’язливого підлітка пропонують Медді зустрічатися з їхнім сином, щоб допомогти йому стати більш розкутим поряд із дівчатами. Однак знайти спільну мову з хлопцем виявляється не так просто.

Індіана Джонс і Колесо долі

Авантюрист і допитливий археолог-дослідник, як і раніше, в сідлі. Цього разу йому доведеться зіткнутися з непростим завданням, яке вирішити на раз-два навряд чи вдасться. Але Індіана Джонс не дасть слабину і не відступить, побачивши навіть найбезнадійнішу ситуацію.

Астероїд-сіті

У 1950-х роках, у пустельному містечку проходить астрономічний з’їзд, на якому зустрічаються кілька студентів та їхні батьки, але форум різко переривають події, що змінюють світ. Тим, хто любить творчість Веса Андерсона, фільм, напевно, сподобається. Усі складові його стилю є: три кольори в кадрі, дорослі безпосередні, як діти, а діти серйозні, як дорослі. Буде маса безглуздих ситуацій і загадкових подій.

 

Олена

Recent Posts

На Дніпропетровщині загорілась господарча споруда

18 травня, о 18:29, на вулиці Данила Галицького села Данилівка Криворізького  району, виникла пожежа. По…

58 секунд ago

У Дніпрі чоловік побився з військовослужбовцями

15 травня у соціальних мережах розповсюджувалися кадри з бійкою. У відео чоловік побився з військовослужбовцями.…

31 хв. ago

У Кам’янському пасажирський потяг на смерть збив чоловіка

17 травня у Кам’янському на перегоні “Запоріжжя-Камянське-Сухачівка” чоловіка збив потяг. Поїзд рухався за маршрутом “Ужгород…

53 хв. ago

Ворог знову обстрілював Дніпропетровщину

Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Від вечора агресор тричі гатив по Нікопольщині. Під…

56 хв. ago

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф’юрі та став першим абсолютним чемпіоном світу

Про це повідомив мер  міста Андрій Білоусов. "Ніч на території міста минула спокійно – без…

1 годину ago

На Дніпропетровщині 43 жінки отримали звання Мати-героїня

У Дніпропетровській області 43 жінкам присвоїли звання Мати-героїня. У Дніпрі 17 травня 43 жінкам з…

2 години ago