Третій сезон серіалу “Відьмак”: коли прем’єра (відео)

Стрімінговий сервіс Netflix випустив повноцінний трейлер третього сезону дарк-фен (The Witcher), заснованого на книгах і оповіданнях польського письменника Анджея Сапковського, пише Уніан. 

У новому ролику глядачам розповіли трохи більше про те, чого варто очікувати від цього сезону. Тепер відьмак-найманець Геральт (Генрі Кавілл) живе на відшибі разом зі своєю коханою – чародійкою Йенніфер (Аня Чалотру). Разом вони виховують прийомну дочку Цирі (Фрейя Аллан), яку вони вчать кожен свому ремеслу. Втім, минуле наздоганяє їх і тут.

Також важливу роль в сезоні відіграватиме бард Любисток (Джої Бейті) – за чутками, в третьому сезоні його зроблять бісексуалом.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що третій сезон “Відьмака” буде адаптацією роману “Час презирства”, що є четвертою частиною фентезійного циклу “Відьмак” польського письменника Анджея Сапковського.

Третій сезон “Відьмака” буде поділений на дві частини, які вийдуть 29 червня (п’ять серій) і 27 липня 2023 року (три серії). Загалом в сезоні буде вісім епізодів.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *