Складові
1 середня цибулина, 150 г сиру, 650 г курячих сердець, 4 варених круто курячих яйця, 5 штук. запашного перцю горошком, щіпка чорного перцю горошком, 15 мл 9% оцту, 20 г цукру, 3 шт. лаврового листа, чорний перець та сіль за смаком, майонез до смаку, свіжа петрушка.
Приготування
1. Для початку потрібно підготувати до варіння курячі серця. Для цього знімаємо з них плівку, обрізаємо все зайве, розрізаємо та промиваємо всередині. Варимо разом із лавровим листком, чорним та запашним перцем горошком протягом 30 хвилин.
2. Цибулю нарізаємо тонкими чвертькільцями і зсипаємо в глибоку ємність. Додаємо до цибулі оцет, цукор та 100 мл холодної води. Перемішуємо та залишаємо маринуватися при кімнатній температурі на 15–20 хвилин.
3. Варені яйця та курячі серця нарізаємо соломкою, а сир натираємо на великій тертці.
4. Змішуємо яйця, сир та серця з цибулею без рідини, подрібненою петрушкою та майонезом. А також не забуваємо поперчити та посолити салат за смаком. Ось і все можна подавати до столу!
Салат «Серцеїдка» – чудовий спосіб підкорити свого чоловіка або порадувати себе оригінальним рецептом. Впевнені, ти будеш приємно вражена пікантним смаком незвичайної страви.
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Під час повномасштабної війни життєво необхідно, щоб кожен…
Вранці 18 листопада надійшло повідомлення про пожежу у п’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Проектна міста…
Контррозвідка Служби безпеки запобігла новим спробам рашистів здійснити теракти у Дніпрі. За результатом дій на…
Популярна пригодницька франшиза "Джуманджі" повернеться на екрани. У США вже стартувало виробництво третьої та завершальної частини серії…
У Кам'янському продовжують розшук 13-річних близнюків: Махно Богдана та Махно Максима. Шановні громадяни! Просимо вас…
28 листопада о 09.00 відбудеться пленарне засідання 81-ї сесії Кам’янської міської ради VIII скликання. Із проєктом порядку…