Складові
1 середня цибулина, 150 г сиру, 650 г курячих сердець, 4 варених круто курячих яйця, 5 штук. запашного перцю горошком, щіпка чорного перцю горошком, 15 мл 9% оцту, 20 г цукру, 3 шт. лаврового листа, чорний перець та сіль за смаком, майонез до смаку, свіжа петрушка.
Приготування
1. Для початку потрібно підготувати до варіння курячі серця. Для цього знімаємо з них плівку, обрізаємо все зайве, розрізаємо та промиваємо всередині. Варимо разом із лавровим листком, чорним та запашним перцем горошком протягом 30 хвилин.
2. Цибулю нарізаємо тонкими чвертькільцями і зсипаємо в глибоку ємність. Додаємо до цибулі оцет, цукор та 100 мл холодної води. Перемішуємо та залишаємо маринуватися при кімнатній температурі на 15–20 хвилин.
3. Варені яйця та курячі серця нарізаємо соломкою, а сир натираємо на великій тертці.
4. Змішуємо яйця, сир та серця з цибулею без рідини, подрібненою петрушкою та майонезом. А також не забуваємо поперчити та посолити салат за смаком. Ось і все можна подавати до столу!
Салат «Серцеїдка» – чудовий спосіб підкорити свого чоловіка або порадувати себе оригінальним рецептом. Впевнені, ти будеш приємно вражена пікантним смаком незвичайної страви.
Мер Кам'янського разом із начальником Кам’янської районної військової адміністрації Олегом Гапічем відвідали один із навчальних…
Поліцейські Синельниківського районного управління затримали зловмисника який через ревнощі позбавив життя односельця. Під час сумісного…
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Продовжуємо покращувати стан укриттів у наших навчальних закладах.…
У Дніпрі судитимуть місцевого мешканця за побиття та шахрайство: дізнавачі завершили досудове розслідування та скерували…
Зібрана кров поповнить запаси банку крові та допоможе врятувати не одне життя. 19 та 20…
13 травня о 13:26 до центральної обласної диспетчерської служби надійшло повідомлення про зниклу жінку в селі…