Складові
1 середня цибулина, 150 г сиру, 650 г курячих сердець, 4 варених круто курячих яйця, 5 штук. запашного перцю горошком, щіпка чорного перцю горошком, 15 мл 9% оцту, 20 г цукру, 3 шт. лаврового листа, чорний перець та сіль за смаком, майонез до смаку, свіжа петрушка.
Приготування
1. Для початку потрібно підготувати до варіння курячі серця. Для цього знімаємо з них плівку, обрізаємо все зайве, розрізаємо та промиваємо всередині. Варимо разом із лавровим листком, чорним та запашним перцем горошком протягом 30 хвилин.
2. Цибулю нарізаємо тонкими чвертькільцями і зсипаємо в глибоку ємність. Додаємо до цибулі оцет, цукор та 100 мл холодної води. Перемішуємо та залишаємо маринуватися при кімнатній температурі на 15–20 хвилин.
3. Варені яйця та курячі серця нарізаємо соломкою, а сир натираємо на великій тертці.
4. Змішуємо яйця, сир та серця з цибулею без рідини, подрібненою петрушкою та майонезом. А також не забуваємо поперчити та посолити салат за смаком. Ось і все можна подавати до столу!
Салат «Серцеїдка» – чудовий спосіб підкорити свого чоловіка або порадувати себе оригінальним рецептом. Впевнені, ти будеш приємно вражена пікантним смаком незвичайної страви.
На спортивних змаганнях побував мер Андрій Білоусов. "У спортивному комплексі «Прометей» стартував новий сезон «Пліч-о-пліч:…
Поліцейські Дніпра скерувати до суду обвинувальний акт щодо чоловіка, який вчинив замах на вбивство власної…
Понад чотирьох годин нічних пошуків завершилися позитивно і поліцейські Нікопольщини розшукали заблукалу 82-річну жінку. 21…
Дніпропетровська ОВА запрошує підприємців регіону на дев’яту онлайн-зустріч учасників платформи «Діалог влади та бізнесу». Тема…
Гурт Kalush Orchestra презентував кліп на пісню «Коли». Відео знімали у лісі. «Уявіть себе через…
У Кривому Розі правоохоронці ліквідували нарколабораторію з вирощування конопель. Там вилучили майже 3 тис рослин…