Готувати їх найпростіше. Ніяких дріжджів та тривалої вистоювання. Тісто буде на кефірі та воді. А ще ми порадимо новий спосіб формування. З ним вам не доведеться ліпити кожен пиріжок окремо. Як начинку ми пропонуємо використовувати зелену цибулю та яйця, додавши ще один інгредієнт — сир.
Складові
Пшеничне борошно 370 г, Сіль 1 ч. л., Соняшникова олія 50 мл, Кефір 50 мл, Вода 150 мл, Зелена цибуля 1 пуч., Яйце 2 шт.
Приготування
1. Змішайте борошно з сіллю, влийте розпечену олію і перемішайте, щоб розбити грудочки. Додайте кефір та теплу воду, замісіть м’яке пружне тісто. Накрийте плівкою і залиште на 20 хвилин.
2. У цей час приготуйте начинку. Подрібніть зелену цибулю, а яйця відваріть круто і дрібно наріжте. З’єднайте інгредієнти, додайте тертий на велику тертку сир і перемішайте.
3. Припорошіть стіл борошном і викладіть тісто. Розділіть його навпіл і обімніть кожну частину, потім розкотіть кульки тонкими пластами. Викладіть на один лист тіста начинку так, як показано на фото.
5. Розігрійте сковороду або каструлю з великою кількістю олії і викладіть кілька заготовок. Смажте на середньому вогні з двох сторін до золотистого кольору.
Тісто, що залишилося, можна нарізати шматочками і теж посмажити. Посипте коржики цукровою пудрою та отримаєте солодке до чаю. Але ви можете збільшити кількість начинки, щоб вийшло більше пиріжків.
На спортивних змаганнях побував мер Андрій Білоусов. "У спортивному комплексі «Прометей» стартував новий сезон «Пліч-о-пліч:…
Поліцейські Дніпра скерувати до суду обвинувальний акт щодо чоловіка, який вчинив замах на вбивство власної…
Понад чотирьох годин нічних пошуків завершилися позитивно і поліцейські Нікопольщини розшукали заблукалу 82-річну жінку. 21…
Дніпропетровська ОВА запрошує підприємців регіону на дев’яту онлайн-зустріч учасників платформи «Діалог влади та бізнесу». Тема…
Гурт Kalush Orchestra презентував кліп на пісню «Коли». Відео знімали у лісі. «Уявіть себе через…
У Кривому Розі правоохоронці ліквідували нарколабораторію з вирощування конопель. Там вилучили майже 3 тис рослин…