Готувати їх найпростіше. Ніяких дріжджів та тривалої вистоювання. Тісто буде на кефірі та воді. А ще ми порадимо новий спосіб формування. З ним вам не доведеться ліпити кожен пиріжок окремо. Як начинку ми пропонуємо використовувати зелену цибулю та яйця, додавши ще один інгредієнт — сир.
Складові
Пшеничне борошно 370 г, Сіль 1 ч. л., Соняшникова олія 50 мл, Кефір 50 мл, Вода 150 мл, Зелена цибуля 1 пуч., Яйце 2 шт.
Приготування
1. Змішайте борошно з сіллю, влийте розпечену олію і перемішайте, щоб розбити грудочки. Додайте кефір та теплу воду, замісіть м’яке пружне тісто. Накрийте плівкою і залиште на 20 хвилин.
2. У цей час приготуйте начинку. Подрібніть зелену цибулю, а яйця відваріть круто і дрібно наріжте. З’єднайте інгредієнти, додайте тертий на велику тертку сир і перемішайте.
3. Припорошіть стіл борошном і викладіть тісто. Розділіть його навпіл і обімніть кожну частину, потім розкотіть кульки тонкими пластами. Викладіть на один лист тіста начинку так, як показано на фото.
5. Розігрійте сковороду або каструлю з великою кількістю олії і викладіть кілька заготовок. Смажте на середньому вогні з двох сторін до золотистого кольору.
Тісто, що залишилося, можна нарізати шматочками і теж посмажити. Посипте коржики цукровою пудрою та отримаєте солодке до чаю. Але ви можете збільшити кількість начинки, щоб вийшло більше пиріжків.
Пральний порошок - це незамінний засіб у кожному домі, але більшість українців використовують його лише…
Днями в Нью-Йорку розпочався щорічний Кінус шлухім – Міжнародна конференція, яка об'єднує тисячі рабинів і…
Справжня прихильність виявляється в турботі, увазі та готовності підтримувати партнера щодня. Астрологи впевнені, що деякі…
21-річний чоловік, який раніше мав судимість, здійснив підпал двох автомобілів в Індустріальному районі міста. За…
У Кривому Розі на 5-му Зарічному мікрорайоні 71-річний чоловік зістрибнув з сьомого поверху. Від отриманих…
З 17 по 23 листопада жовтня у Кам’янському пройдуть цікаві спортивні заходи, які зберуть юних…