Складові
Листя хрону 6 шт., Петрушка 100 г, Кріп 100 г, Перець гострий 1 шт., Часник 150 г, Болгарський перець 250 г, Волоські горіхи 200 г, Соняшникова олія 250 г, Сіль 2 ч. л.
Приготування
Попередньо промийте та висушіть зелень. Подрібніть волоські горіхи до стану крихти. Краще зробити це в блендері.
Очистіть болгарський і гіркий перці від насіння, добре промийте. Подрібніть їх у м’ясорубці разом з часником.
Довільно порубайте кріп, петрушку і листя хрону, а потім подрібніть все в блендері разом з олією. Повинна вийти пастоподібна маса.
Змішайте всі інгредієнти, посоливши їх. Розкладіть заготовку по чистих і сухих банках.
Любителям гостренького рекомендую додати більше гострого перцю або просто не чистити його від насіння. Проте вперше постарайтеся не переборщити з пікантністю. Закуска з листя хрону зберігається у скляних баночках у холодильнику півроку.
У Марганці, що на Нікопольщині, облаштували 8 сучасних медичних кабінетів. Там приймають вузькопрофільні фахівці. Зокрема,…
Гороскоп на кінець весни обіцяє деяким представникам зодіакального сузір'я раптові та кардинальні зміни у житті. Зміни…
Сталося це у Кривому Розі. Про трагедію повідомили місцеві журналісти з видання «Свої». 17-річна дівчина…
На трубозаготівельному стані прокатного цеху Каметсталі розширили лінійку сортового фасонного профілю СВП. У квітні прокатана…
В Україні почали суттєво знижуватися ціни на популярний овоч. Йдеться про тепличний огірок. Про це…
18 травня у місті Дніпро на базі СК “Олімпійські резерви” пройшов відкритий Чемпіонат міста з…