Чи понесе «Лідер-Комфорт» відповідальність за злочинну бездіяльність?

На аварійні елементи фасаду будинку, що розташований за адресою: проспект Шевченка, 17, звертають увагу мешканці Кам’янського. Величезні напівзруйновані колони ось-ось впадуть на голови пішоходам, які, нічого не підозрюючи, пересуваються центральним проспектом, пише sobitie.com.ua.

З питанням, чи будуть тут проводитися аварійні роботи, ми звернулися до Департаменту ЖКГ та обслуговуючої компанії «Добробут». Там пояснили, що, на жаль, наразі цей будинок було знято з міського балансу та передано до відповідальності компанії «Лідер-Комфорт».

Раніше ми повідомляли, що стосовно цієї неоднозначної приватної фірми (за якою стоять виходці з УКОЖФ та люди братів Дубинських), наразі вже відкрито декілька кримінальних проваджень з підозрою на шахрайство. Тут історія та ж сама, що й у попередніх випадках: створення ОСББ з введенням в оману мешканців.

Звісно, спостерігаючи за діяльністю «Лідер-Комфорту», можна сказати, що вона направлена, у першу чергу, здебільшого на рекламу у фейсбуці та якісь дешевенькі роботи з мінімальним бюджетом (пофарбувати лавочку, бордюр або ж замінити лампочку). Серйозних робіт ця компанія, зрозуміло, не робить і ніколи робити не буде. Щоб це зрозуміти, достатньо вивчити «договір» з ними. Ніякої відповідальності і ніяких ресурсовитратних робіт.

Як розповідають мешканці, стосовно ситуацій, подібних тій, що склалася на проспекті Шевченка, у «Лідер-Комфорті» кажуть, що такі конструкції – зона відповідальності власника квартири.

Водночас з цим, на контрасті, можна побачити, що, наприклад, КП «Добробут» реагує на подібні факти та демонтує небезпечні елементи фасадів.

Підсумовуючи саму ситуацію, зазначимо, що для людей у першу чергу тут важлива безпека. Та хто відповідатиме, якщо шматок колони впаде і, не дай Боже, когось вб’є.

У цій публікації закликаємо керівництво «Лідер-Комфорту» направити зібрані з мешканців Кам’янського кошти не в свої кишені, а на ремонт всіх цих колон. По всьому будинку. Аби не довести до біди.

P.S.

Цікава ситуація в будинку №17 по проспекту Шевченка і з приямками: їх просто накрили гнилими дерев’яними дверми. Коли хтось провалиться тут, якщо нічого не робити, – питання лише часу.

Margaret

Recent Posts

Молодь Кам’янського запрошують на форум «Волонтерство інформоване про травму»

16-17 травня у Кам’янському відбудеться форум «Волонтерство інформоване про травму». Організатором форуму є управління молоді…

5 хв. ago

У Кам’янському на поминальні дні здійснюватиметься офіційна торгівля солодощами та квітами: адреси

До уваги жителів Кам’янської міської територіальної громади! З метою максимального задоволення потреб мешканців міста у…

27 хв. ago

На Дніпропетровщині чоловік обікрав школу

Криворізькі правоохоронці затримали зловмисника. Підозрюваний зайшов до школи, де наразі тривають ремонтні роботи, та викрав 260…

33 хв. ago

Рецепт дня: Курячий рулет з брокколі

Мало хто любить броколі, і це тільки тому, що не знає, в якій страві її…

1 годину ago

Кам’янчанам пояснили, чи можуть рідні отримати “Доступні ліки” за е-рецептом замість пацієнта

Чи можна отримати "Доступні ліки" чи інсулін в аптеці за електронним рецептом замість пацієнта -…

2 години ago

Золотистий стафілокок та кишкова паличка: у приватному дитсадку Дніпра захворіли діти

Вихованці приватного дитсадка, який знаходиться на лівобережній частині міста Дніпра, захворіли на гостру кишкову інфекцію.…

2 години ago