Берімося до приготування.
500 грамів кабачків; 2-3 зубчики часнику; 3 чайні ложки лимонного соку; Пів чайної ложки солі; Пів чайної ложки цукру; ⅓ чайної ложки базиліку; ⅓ чайної ложки мускатного горіха; ⅓ чайної ложки чорного перцю меленого; ⅓ чайної ложки червоного перцю; 30 мілілітрів олії; Середній пучок руколи.
1. Кабачки обов’язково мають бути молодими. Перш за все потрібно натерти овоч на дрібній тертці або на спеціальній тертці для моркви по-корейськи. Далі потрібно посипати натерті кабачки сіллю, добре перемішати та залишити настоятись на 10-15 хвилин. Це треба для того, щоб вийшла зайва рідина.
2. Через 10 хвилин злегка притисніть ложкою натерті кабачки, витисніть зайву рідину та злийте її. Далі додайте до миски з натертими цукіні лимонний сік, базилік і мускатний горіх. Не забудьте про червоний і чорний перець.
3. Сюди ж дрібно наріжте часник. Далі візьміть рослинну олію та добре розігрійте її на сковороді, в гарячому стані додайте її до кабачків та ретельно перемішайте. Така проста маніпуляція допоможе часникові та прянощам розкрити аромат.
4. Далі додайте до кабачків подрібнену руколу та знову перемішайте.
Салат зі свіжих кабачків готовий. Смачного!
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "російська армія атакувала Дніпровський район. Пошкоджена інфраструктура. Зараз…
Від 1 січня 2025 року педагогічні працівники середніх шкіл почнуть отримувати щомісячну доплату в розмірі…
Компанія Warner Bros. Pictures оприлюднила новий трейлер сімейного пригодницького екшну, заснованого на популярній комп'ютерній грі…
Трагічну новину повідомив мер Андрій Білоусов. "01березня в бою поблизу населеного пункту Тоненьке на Донеччині,…
З часом накип та забруднення в чайнику можуть не тільки зіпсувати смак напоїв, але й…
Про це повідомили в адміністрації медичного закладу. "20 листопада 2024 р. на 74 році пішов…