Берімося до приготування.
500 грамів кабачків; 2-3 зубчики часнику; 3 чайні ложки лимонного соку; Пів чайної ложки солі; Пів чайної ложки цукру; ⅓ чайної ложки базиліку; ⅓ чайної ложки мускатного горіха; ⅓ чайної ложки чорного перцю меленого; ⅓ чайної ложки червоного перцю; 30 мілілітрів олії; Середній пучок руколи.
1. Кабачки обов’язково мають бути молодими. Перш за все потрібно натерти овоч на дрібній тертці або на спеціальній тертці для моркви по-корейськи. Далі потрібно посипати натерті кабачки сіллю, добре перемішати та залишити настоятись на 10-15 хвилин. Це треба для того, щоб вийшла зайва рідина.
2. Через 10 хвилин злегка притисніть ложкою натерті кабачки, витисніть зайву рідину та злийте її. Далі додайте до миски з натертими цукіні лимонний сік, базилік і мускатний горіх. Не забудьте про червоний і чорний перець.
3. Сюди ж дрібно наріжте часник. Далі візьміть рослинну олію та добре розігрійте її на сковороді, в гарячому стані додайте її до кабачків та ретельно перемішайте. Така проста маніпуляція допоможе часникові та прянощам розкрити аромат.
4. Далі додайте до кабачків подрібнену руколу та знову перемішайте.
Салат зі свіжих кабачків готовий. Смачного!
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Тривають роботи з відновлення пошкодженої ділянки залізобетонного колектора.…
Контррозвідка Служби безпеки України затримала 20-річну мешканку Синельниківського району, яка збирала координати для підготовки ракетно-бомбових,…
У селі Роздільнянського району прикордонники зупинили Peugeot, який їхав в бік кордону з Молдовою. У…
У 2025 році в Україні зафіксували 35 471 борг по заробітній платі. Дніпропетровська область посіла…
Кінокомпанія A24 випустила перший трейлер спортивної трагікомедії "Марті Найкращий" (Marty Supreme), головну роль в якій виконав…
У Хмельницькому з 10 по 18 серпня проходив чемпіонат України з боксу серед юнаків та…