У Кам‘янському відзначили Міжнародний Олімпійський день

У Кам’янському, з нагоди Міжнародного олімпійського дня, відбувся захід для дітей та підлітків, організований Управлінням молоді та спорту спільно з соціальним проектом “Активні парки – локації здорової України”.

Головною ареною став ігровий майданчик у Центральному парку, де всі охочі змогли спробувати себе у трьох спортивних дисциплінах: волейболі, баскетболі та футболі.

Один з учасників, Арсен, який приїхав до нашого міста з Харкова ще у червні минулого року розповів, що раніше він професійно займався баскетболом, а зараз майже щодня тренується разом з друзями.

⁃ Я був приємно здивований можливістю долучитися до сьогоднішнього святкування, позмагатися з іншими та проявити свої здібності, – сказав юнак.

Начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк та директор КП КМР “Парки Кам’янського” Денис Теліпко нагородили всіх хлопців та дівчат медалями, а найактивніші отримали у подарунок м’ячі.

⁃ Сьогодні весь олімпійський рух об’єднався навколо українців, і навіть Парламентська асамблея Ради Європи ухвалила резолюція, в якій закликала не допускати спортсменів з Росії та Білорусі до участі на Олімпійських іграх 2024 у Парижі. Ця підтримка та солідарність вкрай важлива для нашої країни в ці непрості часи, – зазначив Е. Коряк.

Майстер спорту України з черлідингу та координатор соціального проекту Валерія Соловей, наголосила, що вона вже більше місяця приймає участь в цій ініціативі та проводить заняття в парку.

⁃ Я, як тренерка розумію, наскільки важливо, щоб діти продовжували займатися спортом і вели активними спосіб життя. Адже це сприяє не тільки фізичному розвитку, але й надає можливість знайти себе, розвинути командний дух та набути навичок, які стануть корисними їм в майбутньому.

 

Margaret

Recent Posts

У Дніпрі пограбували чоловіка

У Дніпрі патрульні затримали грабіжника. Удень 14 травня в поліцію надійшла інформація про грабіж у…

47 секунд ago

До уваги кам’янчан: кількість трамваїв на міських маршрутах буде значно скорочена

Про це повідомляє міський голова Андрій Білоусов. "Шановні мешканці Кам‘янського! Через потребу в зниженні споживання…

12 години ago

До уваги внутрішньо переміщених осіб, що мешкають в Кам’янському

Громадська організація «Правопростір» в межах програми «Єднання заради дії», що втілюється IREX за підтримки Державного…

13 години ago

Освітяни Кам’янського відправили чергову автівку на фронт

Про це повідомила директор департаменту освіти Наталія Рева. "33 автомобіль від освітян поповнив автопарк ЗСУ…

14 години ago

На Дніпропетровщині у чоловіка вилучили арсенал зброї

Поліцейські Новомосковська вилучили арсенал зброї та боєприпасів у 52-річного місцевого мешканця. У своєму гаражі фігурант…

14 години ago

У Дніпрі хлопець з гвинтівки вистрелив у 39-річного чоловіка: потерпілий помер

11 травня на вулиці Володимира Івасюка посварились сусіди. 17-річний хлопець вистрелив з пневматичної гвинтівки в 39-річного…

15 години ago