Categories: Це цікаво

Зіркова модель Алла Костромічова народила другу дитину

Українська супермодель Алла Костромічова вдруге стала мамою – 37-річна зірка подіумів народила доньку. Оголошуючи про вагітність місяць тому, стать дитини вона не повідомляла, тому народження дівчинки стало для багатьох сюрпризом.

Приємною новиною про поповнення у сім’ї суддя шоу “Топ-модель по-українськи” поділилася в Instagram. Молода мама опублікувала зворушливе фото, на якому вона разом із чоловіком Джейсоном Капоне тримають крихітну ніжку дівчинки.

Фото: instagram.com/alla

Батьки вирішили не тягнути інтригу і одразу оголосили ім’я доньки – Аврора. У Алли та Джейсона вже підростає син Сальваторе, якому восени цього року виповниться 8 років.

Фото: instagram.com/alla

У коментарях посипалися вітання, зокрема й від українських знаменитостей. Із поповненням пару привітали телеведуча Леся Нікітюк, співачка MamaRika, дружина Дмитра Монатіка Ірина Демичова, акторка Ірина Сопонару.

Алла Костромічова вийшла заміж за італійця та мільйонера Джейсона Капоне у 2015 році. Пара не влаштовувала пишне весілля, а скромно розписалася у США. Тиха церемонія пройшла без весільного вбрання і практично без свідків.

Фото: instagram.com/alla

“Ми тоді не святкували особливо, розписалися вдвох без парадного одягу, в худі, – розповідала Алла у 2020 році. – Ми не хотіли пишне весілля, тому зробили це тихесенько. Був лише свідок, Віка Бессараб, на той момент – візажист “Супермоделі по -українськи”. Вона якраз приїхала як турист до Нью-Йорка”.

Також Костромічова зізнавалася, що бути дружиною багатого бізнесмена – непросто. Спочатку українка захоплювалася чоловіком-кар’єристом, бо шукала успішного чоловіка, але потім її стала дратувати постійна зайнятість Джейсона. Пізніше модель змирилася, адже зрозуміла, аби жити розкішним життям потрібно “грати за правилами” чоловіка-мільйонера.

Олена

Recent Posts

У Дніпрі чоловік побився з військовослужбовцями

15 травня у соціальних мережах розповсюджувалися кадри з бійкою. У відео чоловік побився з військовослужбовцями.…

9 хв. ago

У Кам’янському пасажирський потяг на смерть збив чоловіка

17 травня у Кам’янському на перегоні “Запоріжжя-Камянське-Сухачівка” чоловіка збив потяг. Поїзд рухався за маршрутом “Ужгород…

31 хв. ago

Ворог знову обстрілював Дніпропетровщину

Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Від вечора агресор тричі гатив по Нікопольщині. Під…

34 хв. ago

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф’юрі та став першим абсолютним чемпіоном світу

Про це повідомив мер  міста Андрій Білоусов. "Ніч на території міста минула спокійно – без…

41 хв. ago

На Дніпропетровщині 43 жінки отримали звання Мати-героїня

У Дніпропетровській області 43 жінкам присвоїли звання Мати-героїня. У Дніпрі 17 травня 43 жінкам з…

1 годину ago

На Дніпропетровщині чоловік з ножем поранив співробітника ТЦК

В Дніпропетровській області озброєний чоловік напав на співробітника ТЦК. Військовослужбовець в результаті отримав поранення. Про…

2 години ago