Для приготування цієї страви свіжі печериці обсмажуються з цибулею, скручуються рулетики з лаваша з сирно-грибною начинкою, вмочуються в кляр і обсмажуються на сковороді.
Гриби промийте під проточною водою. Цибулю очистіть. Все дрібно наріжте.
Для начинки: сир натріть на великій тертці, дрібно наріжте зелень, видавіть через прес часник, додайте обсмажені гриби, сметану. Посоліть та перемішайте.
Листи лаваша наріжте на смужки. На край лаваша викладайте по столовій ложці начинки. Заверніть рулетиком.
Приготуйте кляр: у мисці змішайте яйця з молоком, додайте трохи солі і збийте віночком.
Кожен рулетик занурюйте в кляр і викладайте на розпечену сковороду з олією. Обсмажуйте лаваш із двох боків до золотистого кольору.
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Разом із головою благодійного фонду «Осоння України» Олександром…
Днями представник громадської організації «Бджола» Антон Гусєв провів зустріч із мешканцями 4-го мікрорайону, під час…
У м. Самар поліція затримала причетного до злочину, який кинув гранату в бік знайомих. В ході…
17 квітня подвір’я Ліцею №29 (директор Ольга Баштаненко) наповнилося ароматами свіжої випічки, щирими усмішками та…
У Синельниківському районі Дніпропетровської області сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждали троє людей. Аварія…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Вночі на Дніпропетровщині підрозділи ПвК "Схід" знищили 6…