Для приготування цієї страви свіжі печериці обсмажуються з цибулею, скручуються рулетики з лаваша з сирно-грибною начинкою, вмочуються в кляр і обсмажуються на сковороді.
Гриби промийте під проточною водою. Цибулю очистіть. Все дрібно наріжте.
Для начинки: сир натріть на великій тертці, дрібно наріжте зелень, видавіть через прес часник, додайте обсмажені гриби, сметану. Посоліть та перемішайте.
Листи лаваша наріжте на смужки. На край лаваша викладайте по столовій ложці начинки. Заверніть рулетиком.
Приготуйте кляр: у мисці змішайте яйця з молоком, додайте трохи солі і збийте віночком.
Кожен рулетик занурюйте в кляр і викладайте на розпечену сковороду з олією. Обсмажуйте лаваш із двох боків до золотистого кольору.
У суді почався розгляд справи про холоднокровну розправу з відомим на Дніпропетровщині бізнесменом, ексдепутатом та…
На Дніпропетровщині з початку року зафіксували 23 випадки захворювання на кір. Більшість – у Дніпрі.…
6 жовтня о 10:00 відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Кам’янської міської ради. До порядку денного включено 7…
Бригада і техніка працюють на Лівобережжі. Зокрема, нові бетонні доріжки облаштовують на першому мікрорайоні. Подробиці…
З 6 жовтня починається прийом громадських проєктів для участі в Конкурсі «Бюджет участі. МІСТО» 2026…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 26.09.2025 по 03.10.2025 було…