Для приготування цієї страви свіжі печериці обсмажуються з цибулею, скручуються рулетики з лаваша з сирно-грибною начинкою, вмочуються в кляр і обсмажуються на сковороді.
Гриби промийте під проточною водою. Цибулю очистіть. Все дрібно наріжте.
Для начинки: сир натріть на великій тертці, дрібно наріжте зелень, видавіть через прес часник, додайте обсмажені гриби, сметану. Посоліть та перемішайте.
Листи лаваша наріжте на смужки. На край лаваша викладайте по столовій ложці начинки. Заверніть рулетиком.
Приготуйте кляр: у мисці змішайте яйця з молоком, додайте трохи солі і збийте віночком.
Кожен рулетик занурюйте в кляр і викладайте на розпечену сковороду з олією. Обсмажуйте лаваш із двох боків до золотистого кольору.
За даними українського гідрометеорологічного центру, 05 липня вночі в Дніпропетровській області грози, подекуди град (діаметром…
Про чергову допомогу військовим повідомив мер Андрій Білоусов. "На терміновий запит наших Захисників від громадської…
У Кривому Розі на Об'їзній дорозі вантажний автомобіль, який перевозив продукти, перекинувся на бік та…
У Кам'янському районі поліцейські викрили місцевого мешканця, який вирощував коноплі. На території приватного домоволодіння 56-річний…
Кінокомпанія Amazon MGM Studios показала перший трейлер науково-фантастичного фільму "Проєкт "Аве Марія" (Project Hail Mary),…
Хлібозаводу №1 ТОВ «АГРОСС» м. Кам'янське на постійну роботу потрібні з можливим бронюванням. Водій 14000-20000…