Для приготування цієї страви свіжі печериці обсмажуються з цибулею, скручуються рулетики з лаваша з сирно-грибною начинкою, вмочуються в кляр і обсмажуються на сковороді.
Гриби промийте під проточною водою. Цибулю очистіть. Все дрібно наріжте.
Для начинки: сир натріть на великій тертці, дрібно наріжте зелень, видавіть через прес часник, додайте обсмажені гриби, сметану. Посоліть та перемішайте.
Листи лаваша наріжте на смужки. На край лаваша викладайте по столовій ложці начинки. Заверніть рулетиком.
Приготуйте кляр: у мисці змішайте яйця з молоком, додайте трохи солі і збийте віночком.
Кожен рулетик занурюйте в кляр і викладайте на розпечену сковороду з олією. Обсмажуйте лаваш із двох боків до золотистого кольору.
До Кам'янського з робочим візитом прибув Міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко та начальник Дніпропетровської…
4 листопада, о 18:00, на Основній сцені Академічного музично-драматичного театру ім. Лесі Українки м. Кам’янське…
31 жовтня 2024 року у Кам'янській філії Дніпропетровського ОЦЗ відбудеться ярмарок вакансій на замовлення провідного…
Нудота та блювання – це симптоми, які можуть супроводжувати різні захворювання або виникати як реакція…
24 та 25 жовтня в Кам’янському відбувся Чемпіонат Дніпропетровської області з гандболу серед хлопців 2011…
В цьогорічному сезоні в Україні майже вдвічі зросли ціни на гречане зерно. Очікується, що незабаром…