Оладки з кабачків і курячого філе – ніжна страва. Доповненням до них стануть улюблений соус, сметана, зелень чи овочі.
Куряча начинка: філе обмийте, обсушіть. Наріжте дрібними кубиками. Посоліть, поперчіть, додайте сметану, часник і трохи кропу. Перемішайте.
На розпечену сковороду налийте трохи олії. Викладіть на неї столовою ложкою кабачкове тісто, потім на нього курячу начинку. Накрийте зверху кабачковим тістом. Закрийте кришкою, обсмажте на середньому вогні 5-6 хвилин. Переверніть на інший бік і також обсмажте під закритою кришкою до золотистого кольору.
Українську акторку Ольгу Сумську розкритикували через пікантні фото в купальнику. Так, артистка насолоджувалася літнім відпочинком. Звичайно ж,…
Регулярне споживання картоплі фрі, найпопулярнішої страви з картоплі, пов'язане зі значним підвищенням ризику розвитку діабету…
З роками зовнішність змінюється, але деякі знаки Зодіаку, навпаки, розкривають свою справжню привабливість у зрілому…
У середу, 20 серпня, на Запорізькому шосе сталась аварія. В районі перехрестя з вулицею Високовольтною…
15 серпня у Дніпрі встановили рекорд України. У магазині “Сільпо”, який знаходиться на вулиці Незалежності,…
АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» інформує: у зв'язку з виконанням профілактичних робіт відбудеться тимчасове припинення електропостачання…