Грудинку промийте та обсушіть паперовим рушником. Розріжте на дві частини.
У грудинці зробіть надрізи гострим ножем і вставте часточки часнику. Посипте шматки грудинки сіллю та спеціями. Добре увітріть руками.
Викладіть підготовлену грудинку на подвійну фольгу. Зверху покладіть лавровий лист і щільно загорніть фольгу так, щоб ніде не залишилося отвору. Залиште за кімнатної температури на годину, щоб воно просочилося спеціями.
Викладіть грудинку до форми для запікання. Поставте випікатися до заздалегідь розігрітої до 190 градусів духовки на 80 хвилин. Після закінчення цього часу розгорніть фольгу, полийте грудинку соком, що утворився, і дайте запектися ще 15-20 хвилин за температури 200 градусів до золотистої скоринки.
Готовій грудинці дайте охолонути за кімнатної температури, потім покладіть до холодильника.
Спеції використовуйте на свій смак.
Свинячу грудинку можна залишити маринуватися на добу.
Днями у Новокодацькому районі Дніпра реакція випадкових свідків допомогла врятувати життя літнього чоловіка, який опинився…
У суботу, 5 квітня, на Січеславській Набережній сталася аварія. Там зіштовхнулися Chery та Volkswagen. Інцидент…
У суботу, 5 квітня, у Камʼянському на базі СК “Прометей” відбувся відкритий чемпіонат міста з…
Слідчі Дніпра повідомили про підозру чоловіку за крадіжку з магазину. Чоловік виніс з магазину несплачений…
Вранці 5 квітня, о 07:04, на вулиці Миру села Миролюбівка Раївської сільської територіальної громади Синельниківського…
5 квітня у Дніпрі на Слобожанському проспекті сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автобуса з пасажирами…