Шматочки курячого м’яса обвалюються у борошні, обсмажуються, а потім тушкуються з часником у медово-соєвому соусі. В результаті отримаємо філе із солено-солодким смаком у глазурі.
Куряче філе помийте та обсушіть. Наріжте невеликими шматочками.
У розігріту сковороду налийте олію та обсмажте шматочки філе на сильному вогні до золотистого кольору. Додайте часник, натертий на дрібній тертці, вершкове масло. Обсмажте, помішуючи, три хвилини. Додайте соєвий соус, оцет та мед. Протушкуйте, помішуючи, три хвилини, щоб шматочки філе вкрилися глазур’ю. Викладіть на блюдо, посипте кунжутом.
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті:
У суботу, 18 жовтня, у Камʼянському на базі СК “Прометей” відбувся Відкритий Кубок міста з…
38-річний раніше судимий житель Павлограда систематично знущався зі свого 60-річного дядька. Під час досудового розслідування…
18 жовтня ввечері на провулку Василівський Амур-Нижньодніпровського району Дніпра, палав легковий автомобіль. По прибуттю…
18 жовтня на базі ДЮСШ №1 відбувся Відкритий чемпіонат дитячо-юнацької спортивної школи №1 з тхеквондо…
За розповсюдження наркотиків на території міста слідчі Дніпра повідомили про підозру 16-річному хлопцю. Отримуючи замовлення…