Шматочки курячого м’яса обвалюються у борошні, обсмажуються, а потім тушкуються з часником у медово-соєвому соусі. В результаті отримаємо філе із солено-солодким смаком у глазурі.
Куряче філе помийте та обсушіть. Наріжте невеликими шматочками.
У розігріту сковороду налийте олію та обсмажте шматочки філе на сильному вогні до золотистого кольору. Додайте часник, натертий на дрібній тертці, вершкове масло. Обсмажте, помішуючи, три хвилини. Додайте соєвий соус, оцет та мед. Протушкуйте, помішуючи, три хвилини, щоб шматочки філе вкрилися глазур’ю. Викладіть на блюдо, посипте кунжутом.
У світі онлайн гемблінгу промокоди — це не просто маркетинговий хід. Вони стали повноцінною частиною…
У Луцьку з 18 по 22 серпня відбувся тенісний турнір “Незалежні хлопці” (категорія 1) серед…
У Новокодацькому районі чоловік, пошкодивши решітку на вікні, проник до квартири, однак втекти не встиг…
До найбільших державних свят – Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності, провели у Кам'янському…
2 серпня відбувся ІІ міжнародний конкурс мистецтв «Яскраві та талановиті», що проходив у Києві. Учасницею конкурсу…
Слідчі Дніпра повідомили про підозру неповнолітньому за крадіжку мобільного телефону. 17-річний підліток під час конфлікту з…