Приверне кохання та допоможе уникнути біди: яку рослину потрібно мати в будинку

З давніх-давен багатьом рослинам приписують різні магічні властивості і пов’язують з ними прикмети. Вважається, що лаванда здатна змінити життя людини та залучити щастя у дім.

Чому це особлива рослина і навіщо мати лаванду в будинку – читайте нижче.

Народні прикмети

Згідно з прикметами, лаванда виконує бажання та поглинає негатив в будинку. Також рослина притягує позитивну енергетику.

Зокрема, якщо лаванду поставити біля вікна, то вона захищатиме дім від негативу та бід, приверне позитивну енергію та удачу.

Також рослина є найкращим ароматичним засобом від втоми. Запах квітів допомагає швидше відновитись після важкого дня.

Чи можна спати з лавандою

Лаванда вважається однією з кращих квіток, яку можна розмістити в спальні. Ця рослина має приємний аромат і відома своїми заспокійливими властивостями.

Можна покласти мішечок з лавандою під подушку або поставити в кімнаті вазон з рослиною. В результаті можна позбутися від депресії, поганих думок і нічних кошмарів.

Якщо ваза з лавандою стоїть у спальні, вона допомагає налагодити стосунки між подружжям. За прикметою, незаміжня жінка, яка поставила лаванду вдома, скоро зустріне своє кохання.

До того ж, якщо перед сном прийняти ванну з лавандовою олією, можна побачити віщий сон, в якому отримаєте відповіді на багато питань.

Як виростити лаванду вдома

Садити лаванду краще на сонячному місці з добре дренованою землею. Вона не любить занадто вологого ґрунту, тому переконайтесь, що вода може добре відтікати.

Найкраще садити кілька рослин разом, її можна вирощувати в горщиках на балконах або терасах.

Рослина не потребує багато води. Тому краще поливати рідко, але рясно, залежно від умов росту й клімату. Важливо уникати надмірної вологи в ґрунті.

Обрізка лаванди сприяє формуванню густого та красивого куща, а ще – підтримує рослину здоровою. Її треба обрізати двічі на рік: навесні та восени.

Підживлювати лаванду можна рідким добривом, таким як органічні розчини або мінеральні добрива для квітів. Однак, варто пам’ятати, що лаванда не потребує багато поживних речовин.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *