Завдяки кляру в процесі обсмажування на сковороді на рибі утворюється золотиста хрумка скоринка, яка робить страву апетитною та смачною.
Філе тріски наріжте порційними шматочками.
Кожен шматочок філе тріски вмочуйте в кляр і одразу викладайте на сковороду, розігріту з невеликою кількістю олії. Обсмажуйте на середньому вогні з двох сторін до золотистої скоринки по три-чотири хвилини з кожного боку.
Перекладіть шматочки філе на блюдо. Подавайте зі свіжими овочами чи відвареною картоплею.
Якщо кляр стікає з риби, і на сковороді утворюється млинець, додайте більше борошна.
Крохмаль використовуйте будь-який.
У Павлограді звичайна вечірня гулянка із пляшкою закінчилася жорстоким побиттям, лікарнею та судовим рішенням про…
У вівторок, 18 листопада, у Дніпрі на вулиці Івана Нечуя-Левицького збили пішохода. На жаль, від…
18 листопада, о 10:56, на вулиці Садова міста Синельникове, горів одноповерховий житловий будинок. Вогонь охопив…
Про ситуацію в місті повідомив мер Андрій Білоусов. "Триває комбінована атака ворога на нашу країну.…
Про це повідомив в.о голови ОВА Владислав Гайваненко. "В області триває повітряна тривога. Залишайтеся у…
Згідно з інформацією ДТЕК, діятимуть такі графіки: Група 1.1 з 01:30 до 05:00 з 07:00…