Завдяки кляру в процесі обсмажування на сковороді на рибі утворюється золотиста хрумка скоринка, яка робить страву апетитною та смачною.
Філе тріски наріжте порційними шматочками.
Кожен шматочок філе тріски вмочуйте в кляр і одразу викладайте на сковороду, розігріту з невеликою кількістю олії. Обсмажуйте на середньому вогні з двох сторін до золотистої скоринки по три-чотири хвилини з кожного боку.
Перекладіть шматочки філе на блюдо. Подавайте зі свіжими овочами чи відвареною картоплею.
Якщо кляр стікає з риби, і на сковороді утворюється млинець, додайте більше борошна.
Крохмаль використовуйте будь-який.
У Кривому Розі на перехресті вулиці Кобилянського та проспекту Миру зіштовхнулися автомобіль "швидкої" допомоги та…
Зранку 15 вересня у Дніпрі на вулиці Панікахи, поблизу торгівельного центру “Терра”, сталася ДТП. Дорогу…
Деталі розповів мер Андрій Білоусов. "Підписали Меморандум про співпрацю між Кам’янською міською радою та Добропільською…
Управління охорони здоровʼя міської ради разом з Комунальним закладом охорони здоров’я Кам’янської міської ради «Міський…
Поліцейські Кам'янського району розшукують 14-річну Остапенко Марію. 14 вересня дівчина приїхала в м. П'ятихатки із…
Про це повідомили колеги зі Станції юниї техніків. "З глибоким сумом повідомляємо, що відійшла у…