Приготувати їх не складніше, ніж посмажити оладки. Але у випадку з паличками вам вдасться здивувати сім’ю!
Палички можна не лише смажити, а й запікати, якщо хочете звести до мінімуму використання олії. Викладіть вироби на застелене пергаментом деко на невеликій відстані один від одного. Готуйте в духовці за 180 градусів близько 15 хвилин: орієнтуйтеся на золотистий колір.
І маленький лайфхак для дбайливих господинь: нарізані та заморожені сирні палички можна зберігати у морозильній камері до місяця. Зручно заготовити, а потім швидко з нагоди посмажити.
складові
Кефір 250 мл, Сыль 1,5 ч. л., Цукор 1 ч. л., Яйце 2 шт., Твердий сир 100 г, Петрушка 10 г, Розпушувач 10 г, Борошно 450 г.
Приготування
1. У глибокій мисці збийте кефір із яйцями. Додайте сіль та цукор, ще раз перемішайте. Натріть сир на тертці з великими отворами та додайте до рідкої суміші. Додайте петрушку і ще раз перемішайте.
2. Змішайте борошно з розпушувачем і додайте в миску. Замісіть м’яке тісто. Викладіть тісто на підпилену мукою поверхню і ретельно обімніть. Після цього розкачайте тісто в пласт завтовшки до 1 см.
3. За допомогою ножа для піци або звичайним ножем розріжте шар на смужки однакової ширини.
4. У широкій сковороді розігрійте достатню кількість соняшникової олії. Обсмажте палички в гарячій олії з обох боків.
Готові палички викладіть на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб увібралась зайва олія.
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Розпочали будівництво з нуля двох сучасних укриттів на…
У Кам’янському 24-25 вересня відбудеться Кубок міста Кам'янське з футболу серед дітей 2014 року народження…
У Дніпрі на вулиці Калиновій в Індустріальному районі міста стався конфлікт між жінками та чоловіком,…
До 7 років тюрми засудили криворіжця, який до смерті забив свою важкохвору матір. Вона часто…
Бібліотека ім. Т.Г. Шевченка запрошує на творчу зустріч із талановитою художницею Ларисою Грецькою, яка відбудеться…
Правоохоронці м. Кривий Ріг розшукують 25-річного Руслана Ковальова. З 17 вересня чоловік не виходить на…