Categories: Це цікаво

Гороскоп на 27 липня 2023 року

Поставивши мету, необхідно йти до неї, незважаючи на жодні перепони, лише в такому разі можна буде досягти бажаного результату. Небажано відволікатися на вирішення другорядних – насамперед побутових – питань: шкода витрачати сили на те, що цілком може почекати до завтра, а то й до післязавтра. Можна вирушати в поїздки – як ділової, так і особистої якості, вони виявляться вдалими.

Овен (21.03 – 20.04)

Сьогодні зірки пропонують вам згадати про позитивне мислення, яке більшість психологів встигли викинути на “утилізацію”: ви отримаєте те, на що налаштуєтеся – не більше й не менше.

Телець (21.04 – 21.05)

Представникам вашого знака, незважаючи на приплив сил, необхідно витрачати їх розумно, розподіляючи на весь день, інакше на одну – можливо, не найважливішу – справу піде купа енергії, а інші виявляться неохопленими.

Близнята (22.05 – 21.06)

День сприятливий для розмов із друзями, та лише не в тому разі, коли спілкування відбувається на шкоду роботі, тому спочатку закрийте всі заплановані справи, а потім призначайте зустріч.

Рак (22.06 – 22.07)

Представникам вашого знака сьогодні краще не розпочинати реалізацію нових проєктів, а ось старі – розпочаті раніше – справи вирішуватимуться швидко й успішно, варто скористатися цією обставиною.

Лев (23.07 – 21.08)

Складання плану на сьогоднішній день – справа марна, ви однаково не зумієте ним скористатися: підготуйтеся до того, що вам доведеться діяти за обставинами й реагувати блискавично.

Діва (22.08 – 23.09)

Сумніви у правильності обраного професійного шляху будуть продиктовані виключно впливом Місяця, тому потрібно не впадати у відчай, а діяти, причому що швидше, то краще.

Терези (24.09 – 23.10)

Сплески енергії, які час від часу траплятимуться протягом дня, необхідно витратити з користю для справи – вона дасть вам натхнення, на хвилі якого можна буде зробити багато.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Головне для вас сьогодні – не гаяти часу задарма: необхідно використовувати з вигодою кожну хвилину, тоді й результати дадуть привід для задоволення – як морального, так і матеріального.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Незважаючи на небажання працювати, яке може заволодіти вами сьогодні, намагайтеся все ж надати собі прискорення та зайнятися діяльністю, яка виявиться корисною як для кар’єри, так і для гаманця.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Взявши курс на професійні досягнення, не намагайтеся досягти мети одразу: розбийте завдання, яке вам потрібно вирішити сьогодні, на кілька частин і займайтеся ними поступово.

Водолій (21.01 – 18.02)

Чим би ви сьогодні не займалися, зірки радять вам не зупинятися й не опускати руки: насправді необхідно докласти зовсім небагато зусиль, щоб отримати належний результат.

Риби (19.02 – 20.03)

День сприятливий для закупівель лише в тому разі, якщо йтиметься про повсякденні потреби – наприклад, предмети для облаштування побуту або продукти, великі придбання навряд чи виявляться вдалими.

Олена

Recent Posts

У Кам’янському розпочали будівництво з нуля двох сучасних укриттів (відео)

Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Розпочали будівництво з нуля двох сучасних укриттів на…

12 години ago

У Кам’янському пройде Кубок з футболу серед найменших

У Кам’янському 24-25 вересня відбудеться Кубок міста Кам'янське з футболу серед дітей 2014 року народження…

13 години ago

У Дніпрі чоловік чіплявся до жінок – і поплатився…(відео)

У Дніпрі на вулиці Калиновій в Індустріальному районі міста стався конфлікт між жінками та чоловіком,…

13 години ago

На Дніпропетровщині син забив до смерті хвору матір: що вирішив суд

До 7 років тюрми засудили криворіжця, який до смерті забив свою важкохвору матір. Вона часто…

14 години ago

Кам’янчан запрошують на зустріч із художницею

Бібліотека ім. Т.Г. Шевченка запрошує на творчу зустріч із талановитою художницею Ларисою Грецькою, яка відбудеться…

14 години ago

Під Дніпром розшукують зниклого чоловіка

Правоохоронці м. Кривий Ріг розшукують 25-річного Руслана Ковальова. З 17 вересня чоловік не виходить на…

14 години ago