Які переваги та “побочки” цих горіхів, розповіли у виданні Financial Express.
Хоча волоські горіхи часто їдять як закуску, їх також можна додавати в салати, пасту, супи. Вони складаються на 65% із жиру і приблизно на 15% із білка.
У порції горіхів (30 г) міститься: 4,3 г білка; 3,9 г вуглеводів; 0,7 г цукру; 18,5 г жирів.
Під час рибоохоронного рейду в затоці поблизу села Капулівка Нікопольського району правоохоронці спільно з сектором…
Поліція Дніпра розшукує 13-річну Крохмаль Віталіну. 4 жовтня дівчина пішла з місця мешкання в Амур-Нижньодніпровському…
Фахівці з питань цивільного захисту районної військової адміністрації провели вибіркові огляди «Пунктів незламності» у м.…
Вдень 4 жовтня на мостовому переході через річку Дніпро в Кам’янському, сталася ДТП. У результаті…
Слідчі Дніпропетровщини повідомили про підозру 48-річному водію приватного підприємства за вчинення крадіжки. Житель Камʼянського, маючи…
4 жовтня на базі ДЮСШ №1 відбувся Кубок Дніпропетровської області з козацького двобою пам’яті Костянтина…