Про те, які продукти корисніші в готовому вигляді, розповіла нутриціолог Таміла Максюх у своєму Instagram.
Цей овоч у готовому вигляді містить в собі більше вітаміну А, який позитивно впливає на зір, шкіру, нігті та здоров’я кісток. Щоб отримати максимальну користь з моркви, краще її вживати з корисними жирами – олія, риба, горіхи тощо.
За словами нутриціолога, при термічній обробці грибів руйнується шкідлива токсична речовина – агаритин. При цьому збільшується кількість калію та антиоксидантів, які позитивно впливають на печінку.
Гарбуз в готовому вигляді містить набагато більше вітаміну А, вітаміну Е, мінералів та антиоксидантів, що позитивно впливають на роботу шлунково-кишкового тракту та зміцнюють судини.
Спаржа багата на вітамін Е та вітамін В9, який також ще називають фолієвою кислотою. Ці корисні речовини стимулюють роботу нирок та допомагають боротись з набряками.
Після термічної обробки цей овоч містить більше антиоксидантів, що сприяють нормалізації артеріального тиску та позитивно впливають на імунну систему.
Хлопці та дівчата дізналися, як правильно переходити вулицю, як орієнтуватися за сигналами світлофорів й де…
17 жовтня, о 20:03, в п’ятиповерховому житловому будинку, розташованому на вулиці Героїв Чорнобиля у Нікополі,…
Овен День вдалий та плідний. Висока працездатність та активність Овнів допоможе їм просунутися у кар'єрі,…
Вночі 18 жовтня в квартирі дев’ятиповерхового житлового будинку, розташованому на вулиці Прибережній Дніпровського району Кам’янського,…
Неодноразово засуджена за майнові злочини жінка заволоділа золотими прикрасами 75-річної потерпілої та втекла. Подія сталася…
16 жовтня патрульним Дніпра надійшло повідомлення про про те, що водій автомобіля Mazda наїхав на…