Про те, які продукти корисніші в готовому вигляді, розповіла нутриціолог Таміла Максюх у своєму Instagram.
Цей овоч у готовому вигляді містить в собі більше вітаміну А, який позитивно впливає на зір, шкіру, нігті та здоров’я кісток. Щоб отримати максимальну користь з моркви, краще її вживати з корисними жирами – олія, риба, горіхи тощо.
За словами нутриціолога, при термічній обробці грибів руйнується шкідлива токсична речовина – агаритин. При цьому збільшується кількість калію та антиоксидантів, які позитивно впливають на печінку.
Гарбуз в готовому вигляді містить набагато більше вітаміну А, вітаміну Е, мінералів та антиоксидантів, що позитивно впливають на роботу шлунково-кишкового тракту та зміцнюють судини.
Спаржа багата на вітамін Е та вітамін В9, який також ще називають фолієвою кислотою. Ці корисні речовини стимулюють роботу нирок та допомагають боротись з набряками.
Після термічної обробки цей овоч містить більше антиоксидантів, що сприяють нормалізації артеріального тиску та позитивно впливають на імунну систему.
У Дніпрі розшукують вандалів, які за один день пошкодили два нових тролейбуси та зупинку громадського…
Рідні розшукують Тетяну Чернову. Жінці 40 років, вона працювала архітекторкою. Допис з пошуком опублікували на…
У 2021 році у Дніпрі у провулку Євгена Коновальця на будівлі з’явилося графіті, мурал із зображенням…
З 1 червня зміниться графік курсування поїздів між Дніпром і Харковом. Регіональні рейси № 824/823…
17 травня на базі басейну «МіКомп» відбувся відкритий Кубок міста Кам’янське з плавання. У змаганнях…
У неділю, 18 травня, у Дніпрі на перехресті вулиць Вітчизняна та Солончакова сталася ДТП. Там…