Categories: Головне

Вітаю з Днем молоді!

Молодь завжди відіграватиме значущу роль в житті нашого суспільства, як рушійна сила позитивних змін і перетворень та майбутнє нашої країни. Саме вам, сьогоднішнім школярам і студентам, молодим фахівцям, вирішувати, яким буде завтрашній день України.
В молоді роки весь світ відкритий, немов на долоні та будь-яка справа по плечу! Адже завзятість, бадьорість, рішучість, кмітливість та сміливість, які притаманні людині в молоді роки, надають можливість проходити крізь неприступні перешкоди.
Для країни важливо, щоб молодь мала активну життєву та соціальну позицію, вміла відстояти свої принципи і погляди, брала участь у волонтерських рухах. Отримання освіти та ставлення до обраної професії, самовдосконалення сприяють основою успішного життя та авторитету в майбутньому.
Держава має створити гідні умови для життя та розвитку молоді для їх подальшого щасливого життя. Ми прагнемо, аби молоді люди не бачили жахів війни, жили та працювали в рідній Україні.
Щиро бажаю, аби наша молодь повністю реалізувала свої найсміливіші плани та разом з ними втілилися в життя пріоритетні завдання України. Щастя, успіхів, любові і прекрасного настрою вам! Нехай завжди на вас чекає вдача та здійснюються ваші мрії! Зі святом!

Голова Кам’янської міської організації ВО «Батьківщина» Олександр Плахотнік.

LDmitriy

Recent Posts

Під Дніпром затримали наркоторгівця

Криворізькі поліцейські затримали підозрюваного у розповсюдженні наркотичних речовин. У 38-річного чоловіка поліцейські вилучили майже 60…

28 хв. ago

Над Дніпропетровщиною збили 5 шахедів

Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Цієї ночі в Павлоградському районі оборонці збили 5 шахедів.…

58 хв. ago

Стрілянина у Дніпрі

У Дніпрі поліцейські затримали 31-річного зловмисника, який поранив двох людей. Фігурант здійснив декілька пострілів у…

1 годину ago

У Кам’янському без НП

Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "В місті протягом ночі було…

1 годину ago

Дніпропетровщина отримала ще понад 800 ноутбуків для школярів, які навчаються дистанційно

Дніпропетровщина отримала 806 ноутбуків. Чергове підсилення передав Уряд Обʼєднаних Арабських Еміратів через Фундацію Олени Зеленської.…

3 години ago

У Дніпрі судитимуть чоловіка за зґвалтування та вбивство маленької кам’янчанки

Зґвалтування та вбивство 11-річної дівчинки у м. Дніпро – судитимуть місцевого мешканця.  Ювенальні прокурори Дніпропетровської…

4 години ago