Якщо баклажани гірчать, присипте їх сіллю перед тим, як відправити на лист. Зачекайте 30 хвилин, змийте сіль і сміливо додавайте синенькі до інших інгредієнтів. А щоб запечені овочі виглядали яскравішими, можна вибрати різнокольорові болгарські перці.
Складові
Шампіньйони 150 г, Кабачок 1 шт., Морква 2 шт., Болгарський перець 1 шт., Баклажан 1 шт., Картопля 2 шт., Помідори черрі 200 г , Сіль, Оливкова олія, Прованські трави за смаком.
Приготування
1. Наріжте всі овочі, крім помідорів, великими шматочками і складіть їх у велику миску або каструлю.
2. Посоліть і приправте овочі, залийте їх оливковою олією і добре перемішайте.
3. Перекладіть овочі з грибами на деко і рівномірно розподіліть.
4. Помідори черрі розріжте навпіл і викладіть зверху, донизу зрізом. Випікайте овочі півгодини при температурі 190 °С.
Ви можете вибирати овочі для випікання на свій смак. Наприклад, можна додати броколі, цвітну капусту, батат. Якщо любите пікантні гарніри, поекспериментуйте з гострим перцем та часником.
У середу, 20 серпня, на Запорізькому шосе сталась аварія. В районі перехрестя з вулицею Високовольтною…
15 серпня у Дніпрі встановили рекорд України. У магазині “Сільпо”, який знаходиться на вулиці Незалежності,…
АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» інформує: у зв'язку з виконанням профілактичних робіт відбудеться тимчасове припинення електропостачання…
На Дніпропетровщині поліцейські затримали військового на вимаганні від підлеглих хабарів за приховування фактів самовільного залишення…
У ніч проти вівторка, 19 серпня, у Кривому Розі на 129-му кварталі згорів легковий автомобіль.…
15–17 серпня у місті Умань відбулися Всеукраїнські змагання «Олімпійські надії України» з веслування на байдарках…