Якщо баклажани гірчать, присипте їх сіллю перед тим, як відправити на лист. Зачекайте 30 хвилин, змийте сіль і сміливо додавайте синенькі до інших інгредієнтів. А щоб запечені овочі виглядали яскравішими, можна вибрати різнокольорові болгарські перці.
Складові
Шампіньйони 150 г, Кабачок 1 шт., Морква 2 шт., Болгарський перець 1 шт., Баклажан 1 шт., Картопля 2 шт., Помідори черрі 200 г , Сіль, Оливкова олія, Прованські трави за смаком.
Приготування
1. Наріжте всі овочі, крім помідорів, великими шматочками і складіть їх у велику миску або каструлю.
2. Посоліть і приправте овочі, залийте їх оливковою олією і добре перемішайте.
3. Перекладіть овочі з грибами на деко і рівномірно розподіліть.
4. Помідори черрі розріжте навпіл і викладіть зверху, донизу зрізом. Випікайте овочі півгодини при температурі 190 °С.
Ви можете вибирати овочі для випікання на свій смак. Наприклад, можна додати броколі, цвітну капусту, батат. Якщо любите пікантні гарніри, поекспериментуйте з гострим перцем та часником.
У суді почався розгляд справи про холоднокровну розправу з відомим на Дніпропетровщині бізнесменом, ексдепутатом та…
На Дніпропетровщині з початку року зафіксували 23 випадки захворювання на кір. Більшість – у Дніпрі.…
6 жовтня о 10:00 відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Кам’янської міської ради. До порядку денного включено 7…
Бригада і техніка працюють на Лівобережжі. Зокрема, нові бетонні доріжки облаштовують на першому мікрорайоні. Подробиці…
З 6 жовтня починається прийом громадських проєктів для участі в Конкурсі «Бюджет участі. МІСТО» 2026…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 26.09.2025 по 03.10.2025 було…