Якщо баклажани гірчать, присипте їх сіллю перед тим, як відправити на лист. Зачекайте 30 хвилин, змийте сіль і сміливо додавайте синенькі до інших інгредієнтів. А щоб запечені овочі виглядали яскравішими, можна вибрати різнокольорові болгарські перці.
Складові
Шампіньйони 150 г, Кабачок 1 шт., Морква 2 шт., Болгарський перець 1 шт., Баклажан 1 шт., Картопля 2 шт., Помідори черрі 200 г , Сіль, Оливкова олія, Прованські трави за смаком.
Приготування
1. Наріжте всі овочі, крім помідорів, великими шматочками і складіть їх у велику миску або каструлю.
2. Посоліть і приправте овочі, залийте їх оливковою олією і добре перемішайте.
3. Перекладіть овочі з грибами на деко і рівномірно розподіліть.
4. Помідори черрі розріжте навпіл і викладіть зверху, донизу зрізом. Випікайте овочі півгодини при температурі 190 °С.
Ви можете вибирати овочі для випікання на свій смак. Наприклад, можна додати броколі, цвітну капусту, батат. Якщо любите пікантні гарніри, поекспериментуйте з гострим перцем та часником.
Сьогодні вночі 19 листопада, на вулиці Черняховського у Жовтих Водах Кам’янського району, сталася пожежа. Горів…
♈️ Овен День вимагає від вас гнучкості та вміння швидко реагувати. Ранок обіцяє бути приємним…
18 листопада ввечері на вулиці Теміртуаська Довгинцівського району Кривого Рогу, виникла пожежа. Прибувши за викликом…
У Дніпрі чоловіка засуджено до 15 років позбавлення волі за співпрацю з рф. Мешканця Дніпра…
Двох людей вдарило струмом, коли збирали гриби у Апостоловому. Їх забрала швидка з опіками ніг…
Державні інспектори Дніпропетровського рибоохоронного патруля під час планового рейду на Південному водосховищі поблизу села Вільне…