А можна приготувати ароматний, яскравий гарбузовий пиріг. Простіше рецепту не знайти! Не потрібно замішувати тісто, чекати, доки підійдуть дріжджі, вигадувати складну начинку. Просто змішайте всі інгредієнти, залийте у форму та відправте випікатися!
Для приготування цього пирога на манці та кефірі підійдуть різні сорти гарбуза. Якщо хочете випічку посолодше, беріть сорти “баттернат”, “медовий десерт”, “мармуровий”.
складові
Манка 2 скл., Кефір 500 мл ,Гарбуз 800 г, Яйце 2 шт., Цукор 1 скл., Сіль 1 дріб., Розпушувач 10 г, Олія 100 мл, Лимонна цедра за смаком, Цукрова пудра за смаком.
Приготування
1. Просійте манну крупу, додайте кефір кімнатної температури і перемішайте. Залишіть манку набухати 20 хвилин.
2. Тим часом очистіть гарбуз від насіння та шкірки, натріть його на середній тертці. До кефірно-манної суміші додайте яйця, цукор, сіль, розпушувач, соняшникову олію та лимонну цедру. Добре перемішайте інгредієнти.
3. До кефірного тіста додайте натертий гарбуз і перемішайте.
4. Змастіть форму для випікання олією, викладіть тісто. Випікайте 40 хвилин в розігрітій до 180 °С духовці.
Обов’язково спробуйте приготувати гарбузовий пиріг у духовці. Смачніше випічки до чаю не знайти! Крім того, десерт виходить таким яскравим, повітряним та м’яким! Якщо ви з ласунів, доповнити пиріг з гарбуза на кефірі можна згущеним молоком або збитими вершками. Крім того, він дуже гарний зі сметаною та грецьким йогуртом. Смачного!
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті.
У неділю, 24 серпня, на перехресті проспекту Поля та вулиці Ульянівської сталася аварія. Там машина…
Сумну новину повідомив міський голова Андрій Білоусов. "17 липня 2024 року в бою поблизу Красногорівки…
У заході взяв участь міський голова Андрій Білоусов. "У Центрі надання соціальних послуг Заводського відділу…
Днями директор Театру ім. Лесі Українки Маргарита Кудіна була запрошена до культурного діалогу - #MeetUP: «Традиції…
Про це повідомили у Єдиній диспетчерській службі. "Кам'янське ВКГ КП ДОР "Аульський водовід" повідомляє: Для…