Categories: Це цікаво

Рецепт дня: Котлети з кабачком

Обожнюєте смак кабачка? Сміливо готуйте із цим зеленим красенем не лише овочеві закуски, а й м’ясні страви. Як посмажити до непристойності смачні свинячі котлети з кабачком, розповідаємо у сьогоднішньому матеріалі.

З рецептом такої м’ясної страви ви відмовитеся від класичного рецепту. Адже кабачок, просочений ароматом зелені та часничка, – дивовижна начинка для м’ясних котлет. Обов’язково спробуйте цю смакоту!

Невелика хитрість. Як тільки ви знімете кабачки зі сковороди, відразу ж починайте їх змащувати сумішшю часнику та зелені. Гарячі овочі, обсмажені в олії, швидко вберуть аромат цих продуктів. І потім можна буде одразу переходити до наступного етапу приготування.

Складові
Свинячий фарш 600 г, Цибуля 1 шт., Сіль по смаку, Чорний перець (мелений) 3 дрібки, Паприка 0,25 ч. л., Панірувальні сухарі 2 ст.л., Яйце 1 шт., Кабачок 2 шт., Часник 3 зуб., Уріп 20 г, Соняшникова олія за смаком.

Приготування
1. Очищаємо цибулю. Нарізаємо її дуже маленьким кубиком. Додаємо цибулю до свинячого фаршу. Всипаємо сіль, чорний перець та мелену паприку. Ретельно перемішуємо усі інгредієнти.

2. Вбиваємо до м’яса яйце. Додаємо панірувальні сухарі. Добре все перемішуємо до отримання однорідної маси. Ретельно промиваємо кабачки. Видаляємо плодоніжки. Нарізаємо кабачки вздовж (максимально тонкими слайсами).

3. Розігріваємо сковороду із олією. Обсмажуємо на ній овочеві слайси з двох боків до м’якості.

4. Промиваємо кріп, дрібно нарізаємо. Очищаємо часник. Пропускаємо через прес. З’єднуємо їх у невеликій ємності і добре перемішуємо. Змащуємо часниковою сумішшю напівпрозорі слайси з кабачків.
5. Застилаємо дощечку харчовою плівкою (також можна використовувати поліетиленовий пакет). Викладаємо на неї невелику кількість свинячого фаршу. Формуємо з нього пласт, на середину якого викладаємо овочевий слайс.
6. Використовуючи плівку, загортаємо кабачок у м’ясо. Руками надаємо заготівлі форму, максимально наближену до звичайних котлет. Виконуємо це з усіма інгредієнтами.

7. На розігріту сковороду з олією викладаємо м’ясні заготовки з начинкою. Обсмажуємо їх з двох сторін до золотистості.
Подавати такі соковиті та апетитні котлети ви можете з будь-яким гарніром. Вони хороші і з відвареною картоплею, і з макаронами, і з кашами.

Олена

Recent Posts

У Лівобережному парку Кам’янського відбудеться благодійний концерт військового оркестру

22 вересня в Лівобережному парку відбудеться святкування Міжнародного дня миру. Ця подія об’єднає мешканців для…

20 хв. ago

У Дніпрі зникла безвісти 52-річна жінка

Розшукують 52-річну Вікторію Устінську. Жінка може перебувати в будь-якому місті України. Проте востаннє її помітили…

29 хв. ago

Сьогодні у Кам’янському тимчасово не ходитиме трамвай №3

Про це повідомили у КП "Транспорт". "20.09.2024р.  у зв’язку з плановими ремонтними роботами служби електрогосподарства…

42 хв. ago

На Дніпропетровщині сталося 19 нещасних випадків на виробництві зі смертельними наслідками (відео)

З початку року на Дніпропетровщині зареєстрували 67 нещасних випадків, пов’язаних із виробництвом. З них 19…

1 годину ago

На Дніпропетровщині спіймали серійних крадіїв

В Нікополі правоохоронці викрили двох серійних крадіїв. Протягом квітня чоловіки винесли з приміщення зруйнованого спортивно-оздоровчого…

2 години ago

У Кам’янському без НП

Про ситуацію в місті на ранок доповів мер Андрій Білоусов. "Протягом цієї ночі на території…

3 години ago