У Кам’янському розпочався Кубок міста з футболу

У Кам’янському розпочався Кубок міста з футболу серед дитячих команд 2012, 2014-2015, 2008-2009 років народження. Організатором виступила Федерація футболу Кам’янського.

Про це повідомляє спортивний сайт міста kamyanske.com.ua.

Перші ігри пройшли 2 вересня на лівобережному стадіоні “Надія”.

На полі зустрілися 6 команд, 2012 року народження: “Надія”, тренера Миколи Голіка, “АФК-2” і “АФК-1”, Олега Іванова, “Металург”, Віктора Шевченка, “Надія”, Дмитра Лоіка та “Олімпія-Дніпро”, Олександра Юзика.

Формат гри 8+1, по 20 хвилин тайм.

Перед початком матчів, юних спортсменів, їх батьків та тренерів привітав начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк.

– Два місяці тому ми закінчили Відкритий чемпіонат міста з футболу по п’яти віковим категоріям, – зазначив Е.Коряк. – Тепер розпочинаємо Кубок міста. Вітаю усіх з початком нового футбольного сезону. Бажаю гарної гри та перемог. Дякуємо нашим Збройним Силам України за можливість проводити спортивні змагання у нашому місті. Спорт за Перемогу!

Подивитися видовищну гру завітало чимало вболівальників.

Кам’янчанка Анна прийшла підтримати свого сина Ваню Каніду, який вже 4 роки займається у тренера Олега Іванова в команді “АФК-2”.

– Футболом Ваня займається з 7 років, – розповіла мама спортсмена. – У нього вже були гарні ігрові моменти, брав участь у серйозних турнірах. Йому дуже подобається футбол. Вважаю, що спорт дуже важливий для дітей, особливо в такий важкий час, адже він розвиває як фізично, так і морально.

Іван Іванович, який 40 років пропрацював керівником фізвиховання Металургійного коледжу та більше 20 років грав у футбол, тепер прийшов повболівати за свого внука Іванка, який 4 роки грає за “Металург”.

– Дуже задоволений, що останніми роками в нашому місті розвивається дитячий футбол, проводиться багато турнірів, за що дякую начальнику управління молоді та спорту Едуарду Коряку, – сказав Іван Іванович.

Першими грали команди “АФК-2” та “Надія” (Голік). Гра видалася напруженою, адже обидва суперника мали рівні шанси на перемогу, і не хотіли поступитися один одному. Та все ж гравці “Надії” виявилися спритнішими та перемогли з рахунком 2:1.

Тренер Микола Голік розповів про свої враження від гри.

– Традиційно Кубок міста розпочинаэться з початком навчального року, – зазначив тренер. – Ніхто з команди особливо не готувався, влітку більше відпочивали, ніж тренувалися. Тому фізично гравці були не дуже підготовлені. Але для того і проводяться чемпіонати, аби футболісти у процесі набирали форму. Тому ці матчі дуже важливі. Дякуємо управлінню молоді та спорту, що їх проводять. Гравці – молодці, вони старалися, перемогли. Зараз будемо готуватися до обласних ігор. Головне, що діти відрірвані від вулиці, займаються спортом, і досягають значних успіхів.

Другими на полі грали “АФК-1” та “Металург”. У цьому протистоянні, як то кажуть “не пішло” гравцям “Металургу”, які змогли реалізувати тільки одну атаку, та пропустили аж 7 голів.

Тренер команди-переможців “АФК-1” Олег Іванов зазначив, що результатом задоволений.

– Довго готувалися до цього матчу, їздили перед цим на збори в Івано-Франківськ, де доволі непогано виступили та зайняли 4 місце. Тому до Кубку ми були готові і отримали хороший результат. Далі продовжимо тренуватися та готуватися до наступних кубкових ігор.

Третіми грали “Надія” (Лоік) та “Олімпія-Дніпро”. Гості з Дніпра приїхали в гарному настрої і були налаштовані на перемогу. На жаль гру у першому таймі перервала повітряна тривога, яка затягнулася на півгодини. Та після цього гравці з новими силами повернулися на поле. Гра йшла досить рівно, та се ж кам’янчани забили переможній гол та вирвали перемогу у суперника.

Усі результати:

  • “Надія” (Голік) – “АФК-2” (Іванов) – 2:1
    Голи: Ігор Пещук, Олександр Куліш – Денис Стоєв.
  • “АФК-1” (Іванов) – “Металург” (Шевченко) – 7:1
    Голи: Родіон Завгородній, Тимофій Ковальов (3 голи), Артем Караул (2 голи), Клім Завгородній – Ярослав Спірідонов.
  • “Надія” (Лоік) – “Олімпія-Дніпро” (Юзик) – 1:0
    Гол: Михайло Заломіхін.

Наступні ігри Кубку відбудуться вже наступної суботи, 9 вересня.

Margaret

Recent Posts

У Кам’янському розпочали будівництво з нуля двох сучасних укриттів (відео)

Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Розпочали будівництво з нуля двох сучасних укриттів на…

10 години ago

У Кам’янському пройде Кубок з футболу серед найменших

У Кам’янському 24-25 вересня відбудеться Кубок міста Кам'янське з футболу серед дітей 2014 року народження…

11 години ago

У Дніпрі чоловік чіплявся до жінок – і поплатився…(відео)

У Дніпрі на вулиці Калиновій в Індустріальному районі міста стався конфлікт між жінками та чоловіком,…

12 години ago

На Дніпропетровщині син забив до смерті хвору матір: що вирішив суд

До 7 років тюрми засудили криворіжця, який до смерті забив свою важкохвору матір. Вона часто…

12 години ago

Кам’янчан запрошують на зустріч із художницею

Бібліотека ім. Т.Г. Шевченка запрошує на творчу зустріч із талановитою художницею Ларисою Грецькою, яка відбудеться…

12 години ago

Під Дніпром розшукують зниклого чоловіка

Правоохоронці м. Кривий Ріг розшукують 25-річного Руслана Ковальова. З 17 вересня чоловік не виходить на…

13 години ago