До уваги жінок з числа внутрішньо переміщених осіб

18-19 вересня в місті Дніпро, планується проведення дводенного навчального заходу для жінок Дніпропетровського регіону, які бажають відкрити власну справу в сфері легкої промисловості.

Навчальний захід відбудеться за ініціативи Дніпропетровської обласної військової адміністрації у співпраці з БО “Всеукраїнський благодійний фонд  “ГОРЄНІЄ” та за підтримки проєкту Уряду Канади “Підтримка економічного розвитку жінок та внутрішньо переміщених осіб в Україні” (SEW Ukraine).

Проєкт покликаний сприяти економічному благополуччю жінок, що належать до вразливих категорій населення, як то ВПО, жінки з інвалідністю та інші групи, та проживають в Дніпропетровській області.

Мета даного заходу – надати мотивованим жінкам розуміння щодо процесів бізнес планування та ціноутворення в сфері легкої промисловості, а також розуміння процесів легалізації такої діяльності, шляхом створення суб’єктів господарювання та організації належного фінансового обліку.

Навчальний захід пройде у двох форматах:

20 учасниць у форматі Офлайн; 20 учасниць у форматі Онлайн.

Участь у заході безкоштовна.

За рахунок проєкту учасниці отримають роздаткові матеріали за тематикою заходу, буде забезпечено харчування (обід та кава-пауза). Для учасниць з віддалених територіальних громад буде забезпечено проживання та компенсація проїзду (автобус, потяг). Орієнтовна програма заходу додається.

До участі запрошуються зацікавлені представниці територіальних громад Дніпропетровської області, а також представниць мікробізнесу в швейній галузі, які бажають систематизувати власний бізнес та потребують допомоги у бізнес-плануванні.

Для того, щоб отримати запрошення на навчальний захід, необхідно до 12 вересня 2023 року (включно) заповнити гугл-форму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdsyNhA4fQG_9uqScFXi_IcX7Fl7ySH62_vtgR71lr35Q-Ivw/viewform  (онлайн реєстрація обов’язкова).

Margaret

Recent Posts

У Дніпрі пограбували чоловіка

У Дніпрі патрульні затримали грабіжника. Удень 14 травня в поліцію надійшла інформація про грабіж у…

42 хв. ago

До уваги кам’янчан: кількість трамваїв на міських маршрутах буде значно скорочена

Про це повідомляє міський голова Андрій Білоусов. "Шановні мешканці Кам‘янського! Через потребу в зниженні споживання…

13 години ago

До уваги внутрішньо переміщених осіб, що мешкають в Кам’янському

Громадська організація «Правопростір» в межах програми «Єднання заради дії», що втілюється IREX за підтримки Державного…

14 години ago

Освітяни Кам’янського відправили чергову автівку на фронт

Про це повідомила директор департаменту освіти Наталія Рева. "33 автомобіль від освітян поповнив автопарк ЗСУ…

14 години ago

На Дніпропетровщині у чоловіка вилучили арсенал зброї

Поліцейські Новомосковська вилучили арсенал зброї та боєприпасів у 52-річного місцевого мешканця. У своєму гаражі фігурант…

15 години ago

У Дніпрі хлопець з гвинтівки вистрелив у 39-річного чоловіка: потерпілий помер

11 травня на вулиці Володимира Івасюка посварились сусіди. 17-річний хлопець вистрелив з пневматичної гвинтівки в 39-річного…

15 години ago